👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy Wam też te filmiki nie chcą się ładować i 50 sek filmik ładuje się z godzine?!
A baba idzie i nagrywa. Jestem ciekaw co by zrobiła jakby nagle brakło mu powietrza? W takich sytuacjach najlepiej mieć młot albo siekierę która szybko przebije się taflę lodu żeby zacząć reanimację drugiej osoby. Ale ona pewnie jedynie co miała to telefon i torebkę pod ręką.

Animalek89 napisał/a:
Czy Wam też te filmiki nie chcą się ładować i 50 sek filmik ładuje się z godzine?!
Też. Ktoś zapomniał chomiki nakarmić.

impressa88 napisał/a:
A baba idzie i nagrywa. .
No, na większości filmików drą się, panikują i co najgorsze nie filmują najważniejszego. A ta spokojnie idzie i nagrywa jak gość zbliża się do granicy. Szacun dla kamerzystki.
Animalek89 napisał/a:
Rachunki trzeba opłacać
Jprdle co za babsko o mały wlos nie nagrala jego śmierci mogła mu pomóc wskazać drogę do dziury, albo rozwalić lód, ale nie bo trzeba to nagrać... No chyba że to był jej mąż i miał dobre ubezpieczenie

KrisXman napisał/a:
Mój sąsiad tak się utopił na Zakrzówku w Krakowie
jak ktos jest tak bezdennie glupi to go nie szkoda
Animalek89 napisał/a:
Mi się ładuje kilka sekund. Tylko ja mam światłowód a nie modem wpinany do gwiazdka telefonicznego w ścianie.
impressa88 napisał/a:
A baba idzie i nagrywa. Jestem ciekaw co by zrobiła jakby nagle brakło mu powietrza? W takich sytuacjach najlepiej mieć młot albo siekierę która szybko przebije się taflę lodu żeby zacząć reanimację drugiej osoby. Ale ona pewnie jedynie co miała to telefon i torebkę pod ręką.
serio? czepiasz się kobity bo jakiś dureń dla filmiku pływa sobie pod lodem xd pływając w ten sposób to należy się przywiązać liną
Animalek89 napisał/a:
Różnie, czasem nawet przeładowanie strony nie działa. Ta strona ma słaby serwer.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie