Film własnej produkcji jak jeszcze L-ką jeździłem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:23
Jakbyś miał do zaorania pole, wolną bronę i pustą lodówkę po zimie to byś w trymiga znalazł baby do homonta.
Kamerować za kierownicą???
Mam nadzieję że do dziś nie zdałeś egzaminu
Mam nadzieję że do dziś nie zdałeś egzaminu
Ile internetowych napinaczy wyżywa się tutaj. Spać gimbusy jutro szkoła
@nieodwracalne
sam jesteś gimbus, mam 22 lata i od 4 lat pracuje. A brak krytyki wobec naśmiewania się z takich ludzi, jest dopiero wysokiej klasy 'gimbusiarstwem'
sam jesteś gimbus, mam 22 lata i od 4 lat pracuje. A brak krytyki wobec naśmiewania się z takich ludzi, jest dopiero wysokiej klasy 'gimbusiarstwem'
Aż założyłem konto żeby Cie zbluzgać. Żebyś nie znalazł nic lepszego niż McPraca Prymitywie. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
I tak najbardziej ch**owe jest to, że w XXI wieku w niby cywilizowamym kraju ludzie muszą się tak poniżać i to na własnym kawałku ziemi. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
I tak najbardziej ch**owe jest to, że w XXI wieku w niby cywilizowamym kraju ludzie muszą się tak poniżać i to na własnym kawałku ziemi. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
.