Film własnej produkcji jak jeszcze L-ką jeździłem.
podpis użytkownika
Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Konto usunięte
2013-03-11, 19:11
tylko czekałem aż ktoś to doda
Konto usunięte
2013-03-11, 19:13
Jakbyś miał do zaorania pole, wolną bronę i pustą lodówkę po zimie to byś w trymiga znalazł baby do homonta.
Konto usunięte
2013-03-11, 22:12
Ja p🤬le, bo myślisz idioto, że każdego stać na konia, milionerze p🤬lony. Ludzie radzą sobie jak mogą, upadają i od nowa próbują, a Ty jedziesz sobie L-ką za pieniądze mamy, wracasz do domu i wp🤬lasz obiad z warzyw, które twoja matka kupiła właśnie przez dzieło takich pracowitych ludzi. Nie chce mi się tłumaczyć, jesteś kretynem.
Kamerować za kierownicą???
Mam nadzieję że do dziś nie zdałeś egzaminu
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
"Film własnej produkcji jak jeszcze L-ką jeździłem. "
Nie ma to jak nauka w ruchu drogowym, a później przyjedzie takie "kierowca" do miasta gdzie nie daj boże są jeszcze tramwaje i matrix k🤬a marix okazuje sie ze "ja nie potrafię jezdzic samochodem" dalej se k🤬a po polach jeździjcie
Defect napisał/a:
Ja p🤬le, bo myślisz idioto, że każdego stać na konia, milionerze p🤬lony. Ludzie radzą sobie jak mogą, upadają i od nowa próbują, a Ty jedziesz sobie L-ką za pieniądze mamy, wracasz do domu i wp🤬lasz obiad z warzyw, które twoja matka kupiła właśnie przez dzieło takich pracowitych ludzi. Nie chce mi się tłumaczyć, jesteś kretynem.
oceniasz gościa w ogóle go nie znając nie ładnie...
ale c🤬j tam masz rację, to samo pomyślałem
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
Konto usunięte
2013-03-11, 22:38
Ile internetowych napinaczy wyżywa się tutaj. Spać gimbusy jutro szkoła
Konto usunięte
2013-03-11, 22:46
@nieodwracalne
sam jesteś gimbus, mam 22 lata i od 4 lat pracuje. A brak krytyki wobec naśmiewania się z takich ludzi, jest dopiero wysokiej klasy 'gimbusiarstwem'
Widać że Małopolska
Konto usunięte
2013-03-11, 23:30
Miki6830, a kolega widzę, że z Warszawy

.
Ale k🤬a śmieszne, że niestać ich na nowy sprzęt rolniczy... Tak cię to bawi Autorze? Jap🤬le zachowałeś się jak gówniarz i trochę mnie wk🤬iłeś tym śmiechem na końcu...
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Konto usunięte
2013-03-12, 2:21
Aż założyłem konto żeby Cie zbluzgać. Żebyś nie znalazł nic lepszego niż McPraca Prymitywie. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|
I tak najbardziej ch**owe jest to, że w XXI wieku w niby cywilizowamym kraju ludzie muszą się tak poniżać i to na własnym kawałku ziemi. Ogarnij sie i okaż odrobine współczucia i szacunku bo śmieszne to to nie jest :|