Aaa, to ty Einar, dałem Ci unsuba, bo za dużo Twoich ankiet dostawałem na głównej. Sorry.
Było coś w Krakowie nie wiem czy to nie to pozdro
podpis użytkownika
Spoko
PolicyjnaPatologia napisał/a:
To nie Polska.
Nie to Brazylia tylko strażaków z Polski ściągnęli

podpis użytkownika

~Angel napisał/a:
Może dostali ubrania strażackie z darów z Polski???
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Może dostali ubrania strażackie z darów z Polski???
I w gratisie ciecia z solid security co by im pilnował wozu z polską rejestracją

podpis użytkownika

To nie Polska.
Powiedz że żartujesz

podpis użytkownika
Luja
Angel napisał/a:
I w gratisie ciecia z solid security co by im pilnował wozu z polską rejestracją
No przecież w Brazylii strasznie kradną, więc bez ciecia długo by się nie nacieszyli.
Tytanom napisał/a:
Było coś w Krakowie nie wiem czy to nie to pozdro
Było.
Identycznie jak na tym filmie.
trzech gostkków tnie flekxem wystające wzmocnienie szachtów. Inni kładą ocieplenie (styrodur).
Snop iskier, błyskawiczny pożar w 29 stopniowym upale.
Zanim nadjeżdża pierwszy z osmiu wozów, ogień przygasa (spalił sie tylko styropian, wzbudzając moc dymu).
Zero poszkodowanych, niewielkie straty.
Za to w c🤬j problemów i inwestycja opóźniona (czyli droższa) bo 3 zjebów nie pomuyślała, że szlifierka kątowa rozsiewa 3 m snop iskier.

Oj deweloper dostanie hajs z hipotek na 30 lat trochę później, faktycznie tragedia na skalę krajową.
~Angel napisał/a:
Takie mundury można kupić w każdym sklepie z mundurami...
To nie Polska.
Polska - Kraków - okolice Ronda Matecznego
Bhp po polsku. Prace pożarowo niebezpieczne. Ani jednego koca gaśniczego i ani jednej gaśnicy. Główny wykonawca powinien dostać milion zł grzywny to by sle k🤬y zachłanne szybko nauczyły bhp.
A robotę chociaż przerwali czy kierownik mordę darł żeby zap🤬lać sybciej sybciej bo terminy....?
-Ernest Hemingway
A robotę chociaż przerwali czy kierownik mordę darł żeby zap🤬lać sybciej sybciej bo terminy....?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway