Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Po co schodzić...
Pantilion • 2019-01-05, 6:14
Jak można zjechać...

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Kosmodysk 2019-01-05, 20:16
Mateja na emeryturze?
Zgłoś
flaszka 2019-01-05, 20:44
Kosmodysk napisał/a:

Mateja na emeryturze?

nie, on jest wciąż w formie co widać na filmie.
Zgłoś
Heniut86 2019-01-05, 20:51
Co to za sp🤬olone pedalskie ikonki ja się pytam?!

podpis użytkownika

J🤬 system!
Zgłoś
suborg 2019-01-05, 21:39
W p🤬du z tymi ikonkami, bardziej przyj🤬e jest to, że teraz żeby zobaczyć komentarze to muszę otworzyć temat.
Zgłoś
jasypan 2019-01-05, 22:48 1
O k🤬a, Pantilion przepraszam że nie w temacie, ale teraz przyszedłem z harda i widzę, że tu wygląda tak samo c🤬jowo jak na wersji mobilnej której używam w kiblu, ja pierdrolę, pozdrawiam Cię.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
Pantilion 2019-01-06, 7:54 1
jasypan również pozdrawiam, ale kto to tu tak sp🤬olił to sam się zastanawiam

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś