Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Galazka 2010-08-25, 12:55 6
I tamtego dnia pojawiły się pierwsze blachary.

podpis użytkownika

Jestem alkoholikiem!
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 12:57
ja p🤬le...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 13:13 2
nsa
następnym razem napisz czy mam się śmiać czy co, bo doprawdy nie wiem o c🤬j ci chodzi z tym jakże przezabawnym obrazkiem.
Zgłoś
baxter 2010-08-25, 13:17 6
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 13:21 8
Coś czuje, że Amerykanie naprawdę sądzą, że H. Ford wymyślił samochód. Oni k🤬a zawsze muszą wszytko wynaleźć niedługo będą p🤬lić, że pierwsi wynaleźli koło i ogień
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 13:50 1
lektor psuje cały urok tego c🤬jowego filmu
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 13:59 1
trzelpy napisał/a:

nsa
następnym razem napisz czy mam się śmiać czy co, bo doprawdy nie wiem o c🤬j ci chodzi z tym jakże przezabawnym obrazkiem.

najwyżej mogę apelować o kapok dla Ciebie, żebyś się w brodziku intelektualnym nie podtapiał pozdrawiam;)
Zgłoś
Diesel9.1 2010-08-25, 14:36 1
Jakuś napisał/a:

Coś czuje, że Amerykanie naprawdę sądzą, że H. Ford wymyślił samochód. Oni k🤬a zawsze muszą wszytko wynaleźć niedługo będą p🤬lić, że pierwsi wynaleźli koło i ogień

to myślisz że kto wynalazł koło i ogień??? nikt oprócz ich by tego nie wynalazł...
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 15:13 1
iitv.info/on-ona-i-dzieciaki/
Zanim zaczną wrzucać kolejne fragmenty i będzie jak z FG.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 15:27
Aras64 napisał/a:

http://iitv.info/on-ona-i-dzieciaki/
Zanim zaczną wrzucać kolejne fragmenty i będzie jak z FG.

dzięki nie muszę ściągać serii smallville
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 16:39
Uwielbiam ten serial, bo jest kwintesencją cz🤬chowatości. Jest o cz🤬chach z cz🤬chami i dla cz🤬chów. To co w nim jest "zabawne" mnie irytuje, bo jest fest cz🤬chowe. I jest rasistowski, bo jedyni biali jacy się pokazują to j🤬e złe charaktery .
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 16:47
Jakuś napisał/a:

Ja naprawde w to wierzylem ze Amerykanie odkryli wszystko , przynajmiej tak bylo w grze cywilizacja IV, gdy gralem ich nacja :<
Zgłoś
RastaSoldat 2010-08-25, 20:49 2
cosinus napisał/a:

c🤬jowego filmu

to nie film tylko serial pędzlu.
Przejrzałem jakże ogromną liczbę twoich postów i albo narzekasz albo szukasz zaczepki, weź się ogarnij albo wyp🤬alaj, nie potrzebujemy trolli/napinaczy/32letniego gimgówna/niespełnionych pajaców czy czym tam jesteś.

podpis użytkownika

Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-08-25, 22:43
Lumpy1 napisał/a:

dzięki nie muszę ściągać serii smallville

Walić smallville, dowiedziałem się, że zaczął się 6 sezon Weeds, a rozpoczyna się w iście sadystyczny sposób. Uwaga spoiler : Mniej więcej tak
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie