Czyli odc. MTB o historii USA
b................o
2014-02-25, 16:13
Dam sobie c🤬ja uciąć, że miałem to w ignorowanych...
Filmiku nie oglądałem, ale na pewno c🤬jowy.
wk🤬iają mnie te p🤬deczki, co pewnie same nie znają odpowiedzi przed programem a naśmiewają się z własnego kraju. I do tego wybierają same tępe k🤬y. Jak ich kiedyś przepytam k🤬a to im spadną gacie i nikt ich więcej nie obejrzy
podpis użytkownika
translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Jestem ciekawe jaki % pytanych osób jest tak upośledzona ;/
Aktualnie MTB to c🤬a ch*j. Co wspólnego z maturą mają cycki pameli anderson czy Jordan?
Jeszcze tą blondi kiedyś dało się oglądać dla cycków ale teraz to już c🤬jnia nieskończona.
w................o
2014-02-25, 16:23
Co za tępe k🤬y.
Kto do c🤬ja daje piwo, no pytam się!?
podpis użytkownika
Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
b................y
2014-02-25, 16:24
@up możesz sobie kliknąć "zobacz szczegóły" i Ci się wyświetli, nie próbuj być głupszy niż ludzie z filmiku.
A daję je np. ja. Niestety mam do czynienia ze względu na swoją pracę z bardzo rożnymi osobami w różnym wieku, z różnych grup społecznych i wcale nie jest trudno znaleźć kilka takich tępych strzał. Zdziwilibyście się jak łatwo, weźcie tego typu pytania i wyjdźcie na miasto zamiast p🤬lić głupoty jak bardzo mamy wykształcony naród. Bo Polskę kocham, ale k🤬a młodych ludzi mamy coraz tępszych. Co kolejny rocznik wyraźniej widać jak działa nasz system edukacji.
Piątka za Louisa na Księżycu.
Sfrustrowani debile, którzy nie zdali matury wyłapują błaznów, żeby się dowartościować.
a dawanie MTB do ignorowanych o kant dupy rozbić bo i tak wcisną ci to "partnerstwo"
P................z
2014-02-25, 16:47
uwaga! ten film jest c🤬jowy!
A jak już prawica przejmie rządy, to ci debile będą z powrotem niedouczonymi chłopami, a ci, którzy mają chęci do nauki i jakąś wiedzę będą robić interesy i rządzić
Kto się ze mną nie zgadza jest kretynem i nie mam zamiaru z nim dyskutować, ani czytać już więcej komentarzy. etc.
podpis użytkownika
Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
@up, na szczęście korwin krul nigdy nie dorwie się do władzy.
ja p🤬leeeee nauczyllll sie lamuss paryy pytannn i strugaa kozakaaaa a pewniee gozejj tepyy od tychh ludzii co ichh pytaa lysaa skorwialaaa kozaiaa brudkaaaaa po fryziee widacc ze ma coss z rucerza lebbb zakutyyyy