Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
b................o 2014-02-25, 16:13 6
Dam sobie c🤬ja uciąć, że miałem to w ignorowanych...
Filmiku nie oglądałem, ale na pewno c🤬jowy.
Zgłoś
damianek4266 2014-02-25, 16:14 2
A kogo to k🤬a obchodzi.
Zgłoś
Taumantis 2014-02-25, 16:18
wk🤬iają mnie te p🤬deczki, co pewnie same nie znają odpowiedzi przed programem a naśmiewają się z własnego kraju. I do tego wybierają same tępe k🤬y. Jak ich kiedyś przepytam k🤬a to im spadną gacie i nikt ich więcej nie obejrzy

podpis użytkownika

translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Zgłoś
zenekpogromca 2014-02-25, 16:18 2
Jestem ciekawe jaki % pytanych osób jest tak upośledzona ;/
Zgłoś
Bobiszna 2014-02-25, 16:20 1
Aktualnie MTB to c🤬a ch*j. Co wspólnego z maturą mają cycki pameli anderson czy Jordan?
Zgłoś
Gieniu 2014-02-25, 16:21
Jeszcze tą blondi kiedyś dało się oglądać dla cycków ale teraz to już c🤬jnia nieskończona.
Zgłoś
w................o 2014-02-25, 16:23 1
Co za tępe k🤬y.
Zgłoś
Zimny_browar 2014-02-25, 16:23 1
Kto do c🤬ja daje piwo, no pytam się!?

podpis użytkownika

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
b................y 2014-02-25, 16:24
@up możesz sobie kliknąć "zobacz szczegóły" i Ci się wyświetli, nie próbuj być głupszy niż ludzie z filmiku.

A daję je np. ja. Niestety mam do czynienia ze względu na swoją pracę z bardzo rożnymi osobami w różnym wieku, z różnych grup społecznych i wcale nie jest trudno znaleźć kilka takich tępych strzał. Zdziwilibyście się jak łatwo, weźcie tego typu pytania i wyjdźcie na miasto zamiast p🤬lić głupoty jak bardzo mamy wykształcony naród. Bo Polskę kocham, ale k🤬a młodych ludzi mamy coraz tępszych. Co kolejny rocznik wyraźniej widać jak działa nasz system edukacji.
Piątka za Louisa na Księżycu.
Zgłoś
KrispyKreme 2014-02-25, 16:33
Sfrustrowani debile, którzy nie zdali matury wyłapują błaznów, żeby się dowartościować.

a dawanie MTB do ignorowanych o kant dupy rozbić bo i tak wcisną ci to "partnerstwo"
Zgłoś
P................z 2014-02-25, 16:47
uwaga! ten film jest c🤬jowy!
Zgłoś
Pravicow 2014-02-25, 16:58
A jak już prawica przejmie rządy, to ci debile będą z powrotem niedouczonymi chłopami, a ci, którzy mają chęci do nauki i jakąś wiedzę będą robić interesy i rządzić

Kto się ze mną nie zgadza jest kretynem i nie mam zamiaru z nim dyskutować, ani czytać już więcej komentarzy. etc.

podpis użytkownika

Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Zgłoś
zonk 2014-02-26, 1:52
@up, na szczęście korwin krul nigdy nie dorwie się do władzy.
Zgłoś
tomkararek 2014-02-26, 6:09
ja p🤬leeeee nauczyllll sie lamuss paryy pytannn i strugaa kozakaaaa a pewniee gozejj tepyy od tychh ludzii co ichh pytaa lysaa skorwialaaa kozaiaa brudkaaaaa po fryziee widacc ze ma coss z rucerza lebbb zakutyyyy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie