👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I co można ? Można. Ładnie jest nagrywane, nikt qrwa nie drze ryja "OOo My god!!", " Look!!!", "OMG, OMg, OGM!!!!" I nawet kamera ładnie trzymana.
.
.
.
Chyba że to jakaś telewizja nagrywała, ale i tak jest zajebisty widok.
P.S. Myślisz sobie, qrwa Polska , PiSy, PO, parady równości i ONRów, czarne protesty , komornik komuś lodówkę wyniósł bo sąd się pomylił co za państwo... po patrzysz na taki filmik i myślisz hmmm.... a może nie jest tak źle
.
.
.
Chyba że to jakaś telewizja nagrywała, ale i tak jest zajebisty widok.
P.S. Myślisz sobie, qrwa Polska , PiSy, PO, parady równości i ONRów, czarne protesty , komornik komuś lodówkę wyniósł bo sąd się pomylił co za państwo... po patrzysz na taki filmik i myślisz hmmm.... a może nie jest tak źle

Mam znajomego z tamtych rejonów. Spytałem go kiedyś, czy tam się buduje pancerne domy, które przetrwałyby tornado. Zaśmiał się: "Człowieku, kilka luzem zbitych desek, schron w piwnicy, odszkodowanie i w razie czego w 2 tygodnie stawiasz nowy dom. Nie ma takiego bunkra, którego tornado by nie pożarło."

Świetny materiał! Więcej filmików pokazujących potęgę matki natury!
EvilDog napisał/a:
I co można ? Można. Ładnie jest nagrywane, nikt qrwa nie drze ryja "OOo My god!!", " Look!!!", "OMG, OMg, OGM!!!!" I nawet kamera ładnie trzymana.
Może tak się zes*ali w samochodzie ze strachu, że na wstrzymanym oddechu kręcą

EvilDog napisał/a:
oni mają to wszystko plus do tego mają tornada.P.S. Myślisz sobie, qrwa Polska , PiSy, PO, parady równości i ONRów, czarne protesty , komornik komuś lodówkę wyniósł bo sąd się pomylił co za państwo... po patrzysz na taki filmik i myślisz hmmm.... a może nie jest tak źle
![]()
Tego nie nagrywała telewizja. Tam jest pełno świetnych łowców burz. Polecam twórczość łowcy Mike Olbinski, mało sadystyczne ale pięknie ujęte. Choć tej superkomórki akurat nie złapał.
I nie, to nie jest render, to jest prawdziwe tornado. Mówię to jako łowca burz (choć w polsce to gówno nie burze, szczególnie w tym sezonie jak na razie)
I nie, to nie jest render, to jest prawdziwe tornado. Mówię to jako łowca burz (choć w polsce to gówno nie burze, szczególnie w tym sezonie jak na razie)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie