Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:10
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-11-30, 16:59 4
Wszystko ok ale jakoś takie akcje do mnie nie przemawiają. Żeby się zbytnio nie rozwodzić. Iluż ja znam takich, co się zarzekają na trzeźwo, że po pijaku nie jeżdżą. A jak się nawalą to im się zmienia punkt widzenia.
Zgłoś
KrisCFC 2014-11-30, 17:25 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
P(r)OLAND 2014-11-30, 17:41 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PeterZ 2014-11-30, 18:10
Trzeba mieć jakieś zasady. Normalny człowiek nie wsiądzie za kierownicę po spożyciu.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-30, 18:45
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-30, 18:46
Zgłoś
Swicheroo 2014-11-30, 19:30
Liwinech, w Bytomiu wieczorami w piątek i sobotę oraz w poniedziałek rano obstawiają przynajmniej dwa najbardziej ruchliwe skrzyżowania. Co z tego, kiedy widziałem przypadek, gdzie gość po wydmuchaniu 0.00 dojechał do następnych świateł i otworzył browca, bo kac go męczył...
Jak ktoś chce się zabić to nawet własną ręką się zabije - trzeba sobie zdawać sprawę z odpowiedzialności. Jeżeli kierowcy na podwójnym gazie potrafią wkalkulować to w ryzyko - ich sprawa.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-30, 19:41
Gdyby mieli zapięte pasy nic im by się nie stało, tak jestem ekspertem
Zgłoś
nanab 2014-11-30, 19:51 1
Zgłoś
keremere22 2014-11-30, 19:52
Bo zabrudziły tapicerkę
Zgłoś
P(r)OLAND 2014-11-30, 20:00
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-30, 21:38
Na Wiejskiej to dużo wymyślają bez sensu. Od wielu, wielu lat. Jak udowodnisz, że byli świadomi? Wiesz ilu jest takich, co chleją po cichaczu, ukrywając przed innymi? Nażre się taki czosnku, musztardy czy nawet walnie szklankę octu. Większość ludzi nie poczuje. Jak ci się takie durne pomysły podobają to wiedz jedno. Już w latach 50 ubiegłego wieku były prototypy "alkomatów" na stałe zawieszonych w okolicach twarzy kierowcy. Które miały za zadanie unieruchomić silnik. Dlaczego to nie przeszło? Odpowiedz sobie sam.
Zgłoś
P(r)OLAND 2014-11-30, 21:54
Zgłoś
j4bolbp 2014-11-30, 21:55
Scenariusz odwzorowany na filmie "Rise of the Footsoldier" czyt. " Zawód Gangster" fajny film oparty na faktach, polecam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem