👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikt_nie napisał/a:
Przeca my jedna wielka rodzina ja tam bym twoją obcą pierdyknął w kakauko myślę że bez wyrzutów
R🤬aj swoją matkę zwyrolu

Salieri16000 napisał/a:
R🤬aj swoją matkę zwyrolu
Oj tam odrazu zwyrolu

Wczoraj nie mogłem dostać nigdzie kondonów
Ludzie nie tylko jedzenie wykupują .

Ludzie nie tylko jedzenie wykupują .

ZUS się cieszy z epidemii, bo starsi wymrą, a dużo młodych się urodzi.

też tak to widzę, kipnie niewielu zwłaszcza starych ale bilans będzie z dużym naddatkiem

zaszh napisał/a:
Jak obcą to tylko ciężarną, przynajmniej dzieciaka ci nie wmówi
Jak jakaś chce wrobić w cudze dziecko, to już jest w ciąży. Ale nawet jak nie ma brzucha to jeśli ona wie, że zaciążyła, to i facet powinien zauważyć pewne symptomy.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie