Za gówniarza moja matka miała kota. Nienawidziłem go a raczej jej bo to kotka a nie kocur był.
Kto nie miał ten nie zrozumie co to znaczy jak kocica ma ruję. W skrócie p🤬lone darcie mordy w środku nocy.
Tak mnie ten futrzak p🤬lony wk🤬iał, że jak miał ruję to z barku brałem alkohol i podlewałem jej nim karmę. Kot spał 23h dziennie i nie darł p🤬dy a ja miałem święty spokój.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kto nie miał ten nie zrozumie co to znaczy jak kocica ma ruję. W skrócie p🤬lone darcie mordy w środku nocy.
Tak mnie ten futrzak p🤬lony wk🤬iał, że jak miał ruję to z barku brałem alkohol i podlewałem jej nim karmę. Kot spał 23h dziennie i nie darł p🤬dy a ja miałem święty spokój.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Błąd taktyczny. Trzeba było samemu opróżnić barek, wtedy miałbyś wyj🤬e na kota, a do tego dobrą banie...

podpis użytkownika
Q L I M A X
@up
No ja to miałem tylko kilkanaście lat wtedy
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No ja to miałem tylko kilkanaście lat wtedy

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Za pijanego szopa zataczającego się po magazynie z alkoholem zawsze piwo!
Kiedyś w Rewalu mieszkał borsuk, który nie bał się ludzi. Skończył spity na śmierć w krzakach na wydmie. To był sadol..
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.