👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"Korupcja, romanse i intrygi. To rzeczywistość polskiej polityki w XVIII wieku." - Tak jest do dzisiaj. Do tego oszustwa, manipulacje i czyste złodziejstwo. Nic się nie zmieniło i nie zmieni.

Materiał na piwo!
Co do magnaterii i tych wszystkich szlacheckich rodów: Czartoryskich, Lubomirskich itd. to dzisiaj jakże chętnie szczycą się niektóre osoby tymże rodowodami, ale tak słuchając np. tego materiału, czy jest się czym szczycić? Sprzedali Polskę, zwyczajna banda kurew i sprzedawczyków, ile chcieli tyle dawali by zapełnić sobie sakiewkę.
Co do magnaterii i tych wszystkich szlacheckich rodów: Czartoryskich, Lubomirskich itd. to dzisiaj jakże chętnie szczycą się niektóre osoby tymże rodowodami, ale tak słuchając np. tego materiału, czy jest się czym szczycić? Sprzedali Polskę, zwyczajna banda kurew i sprzedawczyków, ile chcieli tyle dawali by zapełnić sobie sakiewkę.
Uwielbiam sposób, w jaki Matejko wplatał w swe obrazy metaforyczne znaczenia, symbole i podteksty.

za promowanie internetu jako zrodlo wiedzy,a nie oglupiajacej rozrywki nalezy sie piwo
"Sytuacja była napięta, niczym plandeka na żuku"
No jebłem
A odcinek ciekawy. Jak bym miał o tym czytać, to bym się z nudów posrał.
No jebłem

A odcinek ciekawy. Jak bym miał o tym czytać, to bym się z nudów posrał.
Ciekawe kto namaluje remake "Rejtana", z naszymi obecnymi politykami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie