Paryż znów zamienia się w strefę wojny
Chwila i byłaby cisza
A mn ie to jebie. Wiecej mogli tego tałatajstwa sobie przygarnac. Barany
Z jednej strony, dobrze tej startej francy Francji a z drugiej strony jak k🤬a tam żyć. Wiem ostały się jeszcze niedobitki prawilnych Francuzów tradycjonalistów, kochających swój kraj i kulturę.
Jak oni muszą sie po takich akcjach podle czuć...
J🤬 bagiety i reszte tych zjebów co ich poprzyjmowali
Naszym największym wrogiem jest władza, która sprowadza tych milusińskich gości.
Ludzie zasługują na wszystko co tolerują.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ale pokojowa demonstracja, to tylko w Polsce, na marszu niepodległości, są zamieszki, pobicia, rozboje, kradzieże, zabójstwa, rasizm, gw🤬ty, podpalenia, niszczenie mienia publicznego
Dał im przykład BLM jak zwyciężać mają
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Wcale mi ich nie żal, sprowadzili islamskie bydło do cywilizowanej Europy to niech mają za swoje. Idioci.
Francuzi się budzą?
Może dla uczciwości przekazu należałoby napisać dlaczego tak się stało?
Proponuję zmienić tytuł na:
" Po odwaleniu trzech K🤬ów...."
nawet mi nie jest szkoda tych francuzów. Sami się na to pisali
p47
2022-12-24, 13:49
Zazdroszczę im tej integracji ze swoim narodem. U nas by cos takiego było to by wyszli z transparentami i pokrzyczeli trochę, a tam są prawdziwi faceci nie jak u nas p🤬da za p🤬dą. Niestety ale oni kiedyś opanują ten świat bo idą na przód, a my się cofamy jako mężczyżni. Taka prawda.
medycy i inzenierowie sa bardzo waleczni
podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.