👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Śmieją się z niego pewnie, ale ja tam uważam że mając 3 promile to wcale nie jest łatwo prowadzić i gość i tak całkiem sprawnie daje sobie radę xD

Phi, co to ma być?!! Co to ma być?!!!
Ty chyba u Josefa Fritzla w piwnicy siedziałeś jak, jak "lekarze" i "sanitariusze" mordowali pacjentów pogotowia i w samej tylko Łodzi zamordowali od kilku do kilkunastu tysięcy ludzi. (samego Pawulonu brakowało na ok. 3 tysiące zabójstw).
W całej Polsce szacuje się, że dokonano w ten sposób kilkudziesięciu tysięcy morderstw dla "skóry".
Ty chyba u Josefa Fritzla w piwnicy siedziałeś jak, jak "lekarze" i "sanitariusze" mordowali pacjentów pogotowia i w samej tylko Łodzi zamordowali od kilku do kilkunastu tysięcy ludzi. (samego Pawulonu brakowało na ok. 3 tysiące zabójstw).
W całej Polsce szacuje się, że dokonano w ten sposób kilkudziesięciu tysięcy morderstw dla "skóry".
Kierowca wypił cały spirytus do dezynfekowania ran i musi wrócić na bazę po nowe zapasy xD
Halman napisał/a:
nie tyczy się to ruskiej karetka pogotowia...
W języku polskim odmieniamy przez przypadki, tutaj dopełniacz "ruskiej karetki pogotowia". Ćwicz dalej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie