A jak szybko policja się znalazła
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra akcja i w miarę szybka, chociaż szkód już trochu zdążył zrobić
Było to w TVN Turbo.... miał chyba ok. 3 promili jak pamiętam
konto usunięte
2009-12-11, 11:52
to ta akcja w bialymstoku co tak o niej glosno bylo?
Tak dokładnie, zdarzenie miało miejsce w Białymstoku
konto usunięte
2009-12-11, 13:50
on po prostu pewnie z lotniska po pobycie w Anglii wracał

Co za koleś
okruchos napisał/a:
zdarzenie miało miejsce w Białymstoku
szkoda, że nie pod Jeżewem
heh jak sie sam roztrzaska na drzwie to mnie rybka ale jak widze takiego palanta to az mi sie gotuje...
Gdyby nie polski napis na radiowozie "Policja" to stwierdziłbym to że nie w Polsce, ponieważ niebiescy panowie coś za szybko się pojawili
konto usunięte
2009-12-11, 15:33
bitch napisał/a:
niebiescy panowie coś za szybko się pojawili
zważ, że ten film to jest sklejka, widać momenty wyciętej monotonii
ale jak pieski szybko przyjechały to aż zaskakujące w polszy. Pewnie myśleli, że kierowca dodatkowo pali zioło i stąd te poruszenie.
konto usunięte
2009-12-11, 16:04
ten pościg trwał już dużo wcześniej, widziałem to na własne oczy dwa auta wcześniej i bym to ja dostał od tego dziadka pijanego a nie ten suv
stad tak szybko pojawiła się policja a co jak co ale w Białymstoku jest jej na mieście wszędzie
Modliszka napisał/a:
Co za koleś
W końcu z Białegostoku