📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

"A jak dostane urazu twarzoczaszki lub wstrząsu mózgu to przynajmniej robiąc co kocham"

@up:
ale ma jakiś cel w życiu i kocha ten sport. Ja z kolei jeżdżę na rolkach agresywnie i co chwila jestem gdzieś poobijany, raz załatwiłem sobie palce na jakieś 5 miesięcy, ale nie zamierzam przestać jeździć. Za to dla mnie głupotą jest wspinaczka, gościu wpadnie do szczeliny lodowej i nikt go nawet nigdy może nie znaleźć.
ale ma jakiś cel w życiu i kocha ten sport. Ja z kolei jeżdżę na rolkach agresywnie i co chwila jestem gdzieś poobijany, raz załatwiłem sobie palce na jakieś 5 miesięcy, ale nie zamierzam przestać jeździć. Za to dla mnie głupotą jest wspinaczka, gościu wpadnie do szczeliny lodowej i nikt go nawet nigdy może nie znaleźć.

@magicrodek123: dokładnie. Ból dupy niewiadomo o co. Zboczeńcy - źle, co zrozumiałe, ale poza tym ludziom przeszkadza właściwie wszystko. Jadę sobie na roleczkach a ludzie patrzą, jak to? powinni tego zabronić, zawistni, puści, bez ambicji. Zabronić wszystkiego i wszystkim
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie