📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:57

Do tej muzyki potrzeba czarnego!
A na tym filmiku mały piszczy że się słuchać nie da.
To jest Blues:
A na tym filmiku mały piszczy że się słuchać nie da.
To jest Blues:
No mi też przywraca wiarę, że to wszystko wkońcu jebnie. Takie dzwięki to ja wydaję podczas srania...

spokojnie, przejdzie mutacje to juz sie nie bedziecie podniecac jak wyrosnie drugi dżastin biber

Do bluesa nie trzeba czarnego. Do bluesa trzeba niepolaka, najlepiej amerykanina, z wrażliwością muzyczną tak ja ten młody.
My niestety we krwi mamy wieśniacką muzykę, oberki, rzewne marsze żałobne i poglądy typu "my to kiedyś mieliśmy husarię nas to się kiedyś bali."
Hejterom polecam polską wielką gwiazdę
Piękna muzyka dla pięknych polaków.
możecie już srać zachwytami.
A fanom muzyki polecam obczajenie na jutubach
Playing for change - świetny projekt.
Before music dies - film dokumentalny o amerykańskim środowisku muzyków, przepuszczonych przez maszynkę do mielenia muzyki zwaną wytwórniami muzycznymi i komercyjnymi stacjami radiowymi.
My niestety we krwi mamy wieśniacką muzykę, oberki, rzewne marsze żałobne i poglądy typu "my to kiedyś mieliśmy husarię nas to się kiedyś bali."
Hejterom polecam polską wielką gwiazdę
Piękna muzyka dla pięknych polaków.
możecie już srać zachwytami.
A fanom muzyki polecam obczajenie na jutubach
Playing for change - świetny projekt.
Before music dies - film dokumentalny o amerykańskim środowisku muzyków, przepuszczonych przez maszynkę do mielenia muzyki zwaną wytwórniami muzycznymi i komercyjnymi stacjami radiowymi.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie