wormarder napisał/a:
akurat aktualna gimbaza(niestety jestem ich reprezentantem ale już ostatni rok
) jeszcze żyła w czasach w których filmy były na kasetach
Oglądałeś filmy z takich kaset na magnetofonie?
Orlik napisał/a:
Oglądałeś filmy z takich kaset na magnetofonie?
W HD, 1 klatka na 3 taśmy.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
wormarder napisał/a:
akurat aktualna gimbaza(niestety jestem ich reprezentantem ale już ostatni rok
) jeszcze żyła w czasach w których filmy były na kasetach
Czyli jednak gimbaza nie ma pojęcie co dokładnie przedstawia obrazek

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

cienkopis 'stabilo' byl idealny do tego, obracał jak poj🤬y tą dziurką

a kasety VHS na wymianę z gównianymi filmami ( pisało sie na etykiecie tytuł hiciora a tam drużyna A była )
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*
Cytat:
akurat aktualna gimbaza(niestety jestem ich reprezentantem ale już ostatni rok ) jeszcze żyła w czasach w których filmy były na kasetach
Co za pacan, przyznał się że do gimnazjum chodzi...
A tak po za tym to czy jesteś gimbusem zależ od twojego umysłu a nie od szkoły do której uczęszczasz
podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
Oj dobra, bez przesady. Ja również, jak kolega wyżej, jestem w ostatniej klasie gimnazjum i nie dość, że wiem co to za kaseta (wow nie?) to nawet rozumiem co ma wspólnego z długopisem! Niesamowite, nieprawdaż? A na dodatek, byłam dumną posiadaczką walkmena i stosiku kaset z muzyką! Czy teraz przestałam być gimbusem, skoro choć trochę liznęłam waszego dorosłego i tak bardzo odległego o miliony lat świata którego nie mieliśmy zaszczytu poznać? ;_;