👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ach!
. gdzie te czasy kiedy magnetofon nie miał siły przewinąć kasety 120min. i trzeba to było zrobić ołówkiem lub długopisem.... a jaka radocha była że sie udało

Gimbaza tyle tu siedzi że już się nauczyła wielu takich powiązań

Kiedyś czytałem o jakimś eksperymencie u hamburgierów: dali ichniejszym gimbusoidom walkmana i okazało się, że najmądrzejszemu z nich zajęło 2 dni odkrycie, że kaseta ma 2 strony. Odkrył to przypadkiem, chyba nie muszę mówić w jaki sposób.
Edit: Nie dwa a trzy dni, jeszcze lepiej. Znalazłem linka z sadola nawet:
sadol.pl/walkman-vs-ipod-vt21184.htm
Edit: Nie dwa a trzy dni, jeszcze lepiej. Znalazłem linka z sadola nawet:
sadol.pl/walkman-vs-ipod-vt21184.htm

akurat aktualna gimbaza(niestety jestem ich reprezentantem ale już ostatni rok
) jeszcze żyła w czasach w których filmy były na kasetach

Dzisiejsza "gimbaza" będzie się z nas śmiała za ileś tam lat, jak jako starzy ludzie nie będziemy nadążać za techniką...
wormarder napisał/a:
akurat aktualna gimbaza(niestety jestem ich reprezentantem ale już ostatni rok
) jeszcze żyła w czasach w których filmy były na kasetach
Nie ukrywaj wieku.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie