Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................r 2013-09-06, 14:08
niestety zasmucę cię, zmielą cię razem z gównami i pójdziesz jako półprodukt paszowy dla innych zwierząt.
Zgłoś
l................a 2013-09-06, 14:25 15
Mówisz, masz....

Zgłoś
N................s 2013-09-06, 16:58
@up
Nie odróżniasz chrzanu od musztardy, kobieto?

PS A szklanki do piwa nie umyłaś... (bąbelki na ściankach)
Zgłoś
rolinka 2013-09-06, 17:04 10
@up
musztarda to jest to żółte, a to białawe po prawej.... no właśnie, jak się nie znasz na gotowaniu i potrawach to się nie wypowiadaj.
Zgłoś
Proximate 2013-09-06, 17:06 2
Cytat:

Jak się nie znasz na gotowaniu

To żeś doj🤬a, trzeba się teraz znać, żeby chrzan umieć rozróżnić?
Co nie zmienia faktu, że kolega wyżej też doj🤬
Zgłoś
1nsecure 2013-09-06, 19:10
Cytat:

Mówisz, masz....

Ja rozumiem, że czas wolny, że internet. Ale te uj🤬e fugi z tej fotki same się nie wyczyszczą.
Zgłoś
N................s 2013-09-06, 20:49 1
K🤬a jak to jest chrzan, to ja Ci współczuję. Może i chrzan, ale c🤬jowy, bo prędzej bym powiedział, że to ryż rozgotowany, albo niedoj🤬e puree
I nadal nie widzę tam chrzanu.

A szklankę do piwa, to i tak wypada umyć, bo to profanacja trunku.
Zgłoś
meier 2013-09-06, 23:06
@up
to widac nigdy chrzanu na oczy nie widziales! Juz nie masz sie do czego dop🤬lic to wymyslasz smuty. Jak ja nie lubie takich ludzi, ciagle im cos nie pasuje.

podpis użytkownika

asdasdasd
Zgłoś
N................s 2013-09-06, 23:24
@up
Nie, nigdy k🤬a nie widziałem chrzanu... Po prostu piszę, bo serio mi to na chrzan nie wygląda, a jeśli to chrzan, to nieapetyczny i tyle. Nie ma na c🤬j tematu w sumie drążyć.
Może niepotrzebnie kontynuowałem gadkę, ale też bez przesady Ślepy nie jestem i gdyby nie wydawało mi się, że to coś innego, to bym głupa z siebie nie robił. A wyszło jak wyszło. Tyle
Zgłoś