Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
szczecin123 2025-04-08, 21:00
Siriuz napisał/a:

Tam chyba jest jeszcze parę metrów terytorium Polski za tym płotem, co nie zmienia faktu, że nap🤬lanie nawet gumowymi kulami w stronę granicy drugiego państwa jest ryzykownym tematem. Inna sprawa, że na przykładzie tego co odp🤬lały ruskie media typu TVN i naczelny onuca Tusk - zrobisz komuś krzywdę, a tamci zaraz zrobią reportaże o brutalnych pogranicznikach, Holland zrobi film, a tfuskowy sąd skaże pogranicznika na milion lat w kamieniołomach. Najpierw to trzeba przegonić na Białoruś ten lewacki rząd i wtedy będzie można coś tu naprawiać.

A ty to debilem jesteś od urodzenia czy od niedawna ?💩💩💩

[ Dodano: 2025-04-08, 21:02 ]
bartss napisał/a:

Rodzice byli rodzeństwem?
Wydarzenia o których piszesz miały miejsce za rządów ajatollaha kaczyńskiego. Jebią ci się niezbyt odległe czasy. To źle wróży na przyszłość. Czytaj książki, ćwicz umysł. Krzyżówkę rozwiąż. Pomóż dwie liczy w pamięci- np. 3 razy 4.
Nie k🤬a- nie jestem fanem ryżego, ale jestem już zmęczony takimi kretynami. Rządził kaczyński ale wina tuska.

Ten debil i tak tego nie zrozumie
Zgłoś
Siriuz 2025-04-08, 21:16
szczecin123 napisał/a:

Musisz być spokrewniony z bartss, bo nikt nie ma w identyczny sposób uszkodzonego mózgu

[ Dodano 2025-04-08, 21:23 ]
bartss napisał/a:

Rodzice byli rodzeństwem?
Wydarzenia o których piszesz miały miejsce za rządów ajatollaha kaczyńskiego. Jebią ci się niezbyt odległe czasy. To źle wróży na przyszłość. Czytaj książki, ćwicz umysł. Krzyżówkę rozwiąż. Pomóż dwie liczy w pamięci- np. 3 razy 4.
Nie k🤬a- nie jestem fanem ryżego, ale jestem już zmęczony takimi kretynami. Rządził kaczyński ale wina tuska.

Ty i ten Twój brat I zaraz pewnie jeszcze powiesz, że PiS sprzedał pół miliona wiz, a mur to zawsze chcieli budować
P🤬lone uśmiechnięte złote rybki z jednodniową pamięcią. Poprawiasz innych jak nie pamiętasz co ta ruska onuca Tusk z Trzaskowskim p🤬lili jeszcze pół roku temu. Wiesz w ogóle, że było referendum w sprawie przyjęcia paktu migracyjnego? Wiesz, że PiS je zorganizował, a uśmiechnięte ruskKOnuce namawiały i TVNy namawiały do bojkotu? To pewnie też mi się pop🤬lło, co?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
szczecin123 2025-04-08, 21:30 1
Siriuz napisał/a:

Musisz być spokrewniony z bartss, bo nikt nie ma w identyczny sposób uszkodzonego mózgu
Ty i ten Twój brat I zaraz pewnie jeszcze powiesz, że PiS sprzedał pół miliona wiz, a mur to zawsze chcieli budować
P🤬lone uśmiechnięte złote rybki z jednodniową pamięcią. Poprawiasz innych jak nie pamiętasz co ta ruska onuca Tusk z Trzaskowskim p🤬lili jeszcze pół roku temu. Wiesz w ogóle, że było referendum w sprawie przyjęcia paktu migracyjnego? Wiesz, że PiS je zorganizował, a uśmiechnięte ruskKOnuce namawiały i TVNy namawiały do bojkotu? To pewnie też mi się pop🤬lło, co?

Ty baranie nie posiadasz mózgu w ogóle. Jesteś ewenementem w skali świata bo udowadniasz, że można funkcjonować i żyć bez mózgu 😁
Zgłoś
Savage01 2025-04-08, 21:44
Siriuz napisał/a:

Tam chyba jest jeszcze parę metrów terytorium Polski za tym płotem, co nie zmienia faktu, że nap🤬lanie nawet gumowymi kulami w stronę granicy drugiego państwa jest ryzykownym tematem. Inna sprawa, że na przykładzie tego co odp🤬lały ruskie media typu TVN i naczelny onuca Tusk - zrobisz komuś krzywdę, a tamci zaraz zrobią reportaże o brutalnych pogranicznikach, Holland zrobi film, a tfuskowy sąd skaże pogranicznika na milion lat w kamieniołomach. Najpierw to trzeba przegonić na Białoruś ten lewacki rząd i wtedy będzie można coś tu naprawiać.

Typie, to zabierz ze sobą nie mnie lewacki pis..
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-08, 22:19
Gaiseric napisał/a:

Tusk płotu nie rozbierze, bo to byłby koniec jego rządów.
A te 49 Centrów Integracji Cudzoziemców to dla kogo, j🤬y idioto POwcy budują, co? Nie bez powodu ci zdrajcy przy korycie nie reagują na nielegalny przemyt migrantów do Polski, organizowany przez niemieckie służby.
Aż tak ciężko ci k🤬a przyznać, że lewaki są za zalewem Europy afrykańskimi fekaliami?

Centra integracji wymyślili PiSiaki w 2022. Pewnie o tym nie słyszałeś. No to masz i podziękuj Morawieckiemu, a od Tuska się odp🤬l:
fakt.pl/polityka/centra-integracji-cudzoziemcow-pod-ostrzalem-pis-wcze...
kalisz.pl/dla-mieszkanca/aktualnosci/w-kaliszu-otwarto-centrum-integra...
Zgłoś
bartss 2025-04-08, 23:22 1
Siriuz napisał/a:

Nie no skąd. Było referendum. Zaraz po tym jak nie przyjmowali filmowców z Indii na wizach studenckich i nie op🤬lali wiz brudasom po parę dolców. Przecież to tusk i onuce.
Zetrzyj ślinę z czoła i kładź się spać. Szkoda twojej energii.
Udowodniłeś już wszystko. нет необходимости исправлять.

[ Dodano 2025-04-08, 23:27 ]
szczecin123 napisał/a:

Zauważyłem. Jedyna nadzieja że ktoś mu płaci za te literackie męki. Bo jeśli to porażające jest, że kolega pisze poprawnie, czyli oceniając po składni niby nie jest kompletnym kretynem. Ale zawartość merytoryczna wskazuje coś zgoła odmiennego. Książkowy wręcz przykład potwierdzający teorię Dietricha Bonhoeffera.
Zgłoś
Gaiseric 2025-04-09, 0:01 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Centra integracji wymyślili PiSiaki w 2022. Pewnie o tym nie słyszałeś. No to masz i podziękuj Morawieckiemu, a od Tuska się odp🤬l:

Słyszałem, co nie zmienia faktu, że to POwcy je teraz budują. Budują, a wg ciebie ponoć są przeciwni migrantom.
Skończ więc p🤬lić i bronić tych kurew, jak jakiś opłacany szczekacz.
I nie mam zamiaru się od Tuska odp🤬lać, bo to kawał antypolskiego c🤬ja.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
Siriuz 2025-04-09, 1:20
bartss napisał/a:

нет необходимости исправлять.

To ruski czy ukraiński? Bo ja was nie odróżniam. Nie pisz na polskim portalu po rusku jełopie.Ja się tego języka nie uczyłem.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Vertonis 2025-04-12, 19:49
Jak on ku*wa tego flexa trzyma...
Zgłoś