Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mynameisgod Wczoraj 12:44 1
wreszcie się pogodzili na fajeczkę pokoju
bardzo mnie śmieszą.... jak wychodzą zapalić...
jakiś Św, Mikołaj czy Jezus ...
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 12:44 4
Ugoda przedprocesowa? 😎
Zgłoś
juderaus Wczoraj 12:49 4
Zmartwychwstał z paczką LM niebieskich.
Zgłoś
Nazhir Wczoraj 13:23 5
W sumie, bardzo dobrze to obrazuje dzisiejszą politykę. Dla publiczności jedna z drugą stroną się napeirdla, a jak nikt nie patrzy, to idą wspólnie na papieroska. I tak to się kręci.
Zgłoś
tomnbb Wczoraj 14:29 1
Znając życie to nie o żołnierz pewnie chciał wysępić szluga
Zgłoś
romek134 Wczoraj 15:12 2
niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nie lubi zaaplić szluga po fajrancie
Zgłoś
ANALizator777 Wczoraj 15:51 2
Nie no po 3 dniach to trzeba zaj🤬 w płuco i to ze dwa pod rząd

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
elim Wczoraj 16:24 1
To tak jak u nas kiedyś Michnik z Urbanem kłócili się między sobą w studiu, a później razem sobie pojechali samochodem.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku Wczoraj 16:38 6
Zgłoś
Grubyloluś Wczoraj 19:16 1
To nie tak ze jezus zyl i robil wielkie rzeczy w czasie panowania cesarstwa rzymskiego? Powinny zachowac sie jakies notatki kupcow czy wedrowcow z tamtego okresu. Od 2000 lat znamy tylko jedna wersje, jednej ze stron
Zgłoś
kumak3 Wczoraj 20:20
Grubyloluś napisał/a:

To nie tak ze jezus zyl i robil wielkie rzeczy w czasie panowania cesarstwa rzymskiego? Powinny zachowac sie jakies notatki kupcow czy wedrowcow z tamtego okresu. Od 2000 lat znamy tylko jedna wersje, jednej ze stron

Taaa, a w szkole. Lekcja religii uczą że jesteś stworzony przez boga, przerwa lekcja biologii uczą że pochodzisz od małpy.
Mniej to zawsze zastanawialo jak to było, że po stworzeniu Ewy i Adama, później mieli synów, jeden drugiego zabił i nagle przenosisz się do niewoli egipskiej. A co było po tym jak kain zabil abla? Skąd na świecie się wzięło tylu ludzi? Ja trochę poczytałem biblię i gorszego c🤬jstwa i ściemy nie czytałem.
Zgłoś
DeLux Wczoraj 20:48
romek134 napisał/a:

niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nie lubi zaaplić szluga po fajrancie

jeb
Zgłoś