Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wreszcie się pogodzili na fajeczkę pokoju
bardzo mnie śmieszą.... jak wychodzą zapalić...
jakiś Św, Mikołaj czy Jezus ...
bardzo mnie śmieszą.... jak wychodzą zapalić...
jakiś Św, Mikołaj czy Jezus ...

W sumie, bardzo dobrze to obrazuje dzisiejszą politykę. Dla publiczności jedna z drugą stroną się napeirdla, a jak nikt nie patrzy, to idą wspólnie na papieroska. I tak to się kręci.
niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nie lubi zaaplić szluga po fajrancie
Nie no po 3 dniach to trzeba zaj🤬 w płuco i to ze dwa pod rząd
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
To tak jak u nas kiedyś Michnik z Urbanem kłócili się między sobą w studiu, a później razem sobie pojechali samochodem.
To nie tak ze jezus zyl i robil wielkie rzeczy w czasie panowania cesarstwa rzymskiego? Powinny zachowac sie jakies notatki kupcow czy wedrowcow z tamtego okresu. Od 2000 lat znamy tylko jedna wersje, jednej ze stron
Grubyloluś napisał/a:
To nie tak ze jezus zyl i robil wielkie rzeczy w czasie panowania cesarstwa rzymskiego? Powinny zachowac sie jakies notatki kupcow czy wedrowcow z tamtego okresu. Od 2000 lat znamy tylko jedna wersje, jednej ze stron
Taaa, a w szkole. Lekcja religii uczą że jesteś stworzony przez boga, przerwa lekcja biologii uczą że pochodzisz od małpy.
Mniej to zawsze zastanawialo jak to było, że po stworzeniu Ewy i Adama, później mieli synów, jeden drugiego zabił i nagle przenosisz się do niewoli egipskiej. A co było po tym jak kain zabil abla? Skąd na świecie się wzięło tylu ludzi? Ja trochę poczytałem biblię i gorszego c🤬jstwa i ściemy nie czytałem.
romek134 napisał/a:
niech pierwszy rzuci kamieniem ten kto nie lubi zaaplić szluga po fajrancie
jeb