Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Po wypadku
Mizantrop • 2012-11-16, 12:21
Pewien chłopiec stracił w wypadku obie nogi. Po przebudzeniu zaczął rozmowę z ojcem:
- Tato, już nigdy nie pojeżdżę na rowerze w parku…
- Nie martw się synu. Kupimy podwójny rower i ja będę pedałował. 
- Już nigdy nie wejdę do domku na drzewie…
- Nie martw się synu. Obejmiesz mnie i wejdziemy tam razem.
- Już nigdy nie pobiegnę do mamy by dać jej buziaka…
- Nie martw się synu. Zginęła na miejscu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hxc 2012-11-16, 12:39 3
na mej twarzy właśnie zagościło zgorszenie. nie wiem czy to miał być żart, czy co, ale to jest kurewsko przykre, a nie śmieszne.
Zgłoś
lathiel 2012-11-16, 13:00 136
@up to nie musisz przebywać na tej stronie
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 13:35 4
To jest właśnie przykład dobrego i kochającego a zarazem sadystycznego ojca!
Zgłoś
ryhuskaua 2012-11-16, 13:48 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 14:29 14
hxc napisał/a:

na mej twarzy właśnie zagościło zgorszenie. nie wiem czy to miał być żart, czy co, ale to jest kurewsko przykre, a nie śmieszne.

wzruszyła nas Twoja historia

a tak na poważnie, to jak tutaj trafiłeś, bo nie ogarniam?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 15:08 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 16:38
@Mathew18

To w takim razie nie wiem czego on od sadistica oczekuje, ale musi mieć świadomość, że takie typu rzeczy trafiają na tą stronę, a wręcz są pożądane.
Zgłoś
contowsky 2012-11-16, 16:38
@up no. albo jest rudy i wszystkie kawały go smucą. bo może chłopak z kawału też był rudy
Zgłoś
krzysztof3011 2012-11-16, 16:39
@Mathew18
Jeżeli tak, to nie powinien wchodzić na tę stronę do czasu minięcia smutku po stracie rodziców. Komentarz hxc JEST niepasujący do naszego towarzystwa.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 17:22 24
Cytat:

Zgłoś
Regnar 2012-11-16, 18:52 3
- Przynajmniej ty mi zostałeś tato.
- Wiem, ale i tak jesteś adoptowany
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-16, 19:30 1
Cytat:

- Przynajmniej ty mi zostałeś tato.

- Raczej ty mi... jeśli wiesz co mam na myśli ;P
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem