👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

soqman napisał/a:
w chwili, jak by mnie tak znosiło, jak tego typa w mondeo, miałbym mokro w spodniach... i bynajmniej nie od wody
to jest focus mkII w sedanie, a nie mondek.

Cytat:
Viciu90 napisał/a:
Po zarwanym moście
Cytat:
Zygmuntor napisał/a:
Raczej po moście pontonowym, czyli nie "zarwanym", a podtopionym...
Gdybyś był w wojsku to byś dokładnie wiedział że to most pontonowy, tak jak wyże koledzy pisali....
Do czego ten świat zmierza???
A od kiedy TIR to cieżarówka.... TIR (skrót od fr. Transport International Routier[1] – Międzynarodowy Transport Drogowy) - międzynarodowa konwencja celna z 14 listopada 1975 (z późniejszymi zmianami), dotycząca przewozu towarów samochodami ciężarowymi w transporcie międzynarodowym, pozwalająca uprościć procedury na przejściach granicznych i w urzędach celnych, celem większej skuteczności przewozów drogowych. źrodło wiki
A to na pewno jest zerwany most? Bo wygląda jak taki tymczasowy w razie powodzi/zalania, jeszcze do tego z tymi kołami ratunkowymi.

Kiedy oglądając filmiki z Rosji wydaje mi się, że wiem już o nich wszystko, że znam na pamięć topografię 12 największych miast tego kraju, a i w setce mniejszych bym się nie zgubił, te gnojki za każdym razem potrafią udowodnić, że się mylę...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie