Gruby kaleka z butlami jak się wyj🤬, to już nie potrafi się podnieść. Ja p🤬lę...
AC dog, to jeszcze dali radę. Jakby dołączył DC dog, to by się trup posypał. Nawet ich oddzielenie piorunem nikogo by nie uratowało.
Cipczan napisał/a:
AC dog, to jeszcze dali radę.
Jakby dołączył DC dog, to by się trup posypał.
Nawet ich oddzielenie piorunem nikogo by nie uratowało.

AC

DC

Anal_Intruder_69 napisał/a:
Gruby kaleka z butlami jak się wyj🤬, to już nie potrafi się podnieść. Ja p🤬lę...
On leży na tym psie chyba. Miałem znajomka z pitbullem, bawiliśmy się z tym psem, wszystko było git aż nagle się zatrzymał i dosłownie zamarł patrząc się na mojego kolegę jak na kawał mięsa. Właściciel stanął przed nim, pies się rzucił jak poj🤬y. Tylko fakt że właściciel się na nim położył uratował nam dupę. Udało się debila przyczepić do kaloryfera. Później go uśpili. Pies też miał przej🤬e.

Dzięki portalowi Sadistic wyrobiłem w sobie nawyk noszenia noża (składany, ale ostry) i gazu pieprzowego o naprawdę dobrym stężeniu. Dwie kieszenie w spodniach zajęte, ale spokój wewnętrzny zapewniony. Koty są jeszcze ok, ale psy coraz bardziej mnie wk🤬iają. I żeby była jasność: to nie wina psów, ale bezmózgich właścicieli.
AlbertoNihilo napisał/a:
Dzięki portalowi Sadistic wyrobiłem w sobie nawyk noszenia noża (składany, ale ostry) i gazu pieprzowego o naprawdę dobrym stężeniu. Dwie kieszenie w spodniach zajęte, ale spokój wewnętrzny zapewniony. Koty są jeszcze ok, ale psy coraz bardziej mnie wk🤬iają. I żeby była jasność: to nie wina psów, ale bezmózgich właścicieli.
Gaz na psa, nóż na wlasciciela
Naturalna reakcja psa na potencjalnego przestępcę.
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Współczuję tym dzieciom dorastać w takiej c🤬jowej okolicy, w której pełno od dresiarzy szpanujących krwiożerczymi psami, głośnymi samochodami, dziewczynami w kusych spódniczkach, złotem na szyjach, odzieżą od Armaniego i Luisa Vuitona.
Gdy za młodu nauczysz się, że to są oznaki prestiżu i powód do szacunku, to masz przej🤬a nawet o tym nie wiedząc.
Gdy za młodu nauczysz się, że to są oznaki prestiżu i powód do szacunku, to masz przej🤬a nawet o tym nie wiedząc.
Gość powinien te c🤬jowate psy spryskać benzyną i podpalić, woda tutaj na nic
Ta baba miala racje kto musi zadzwonić na policje u uśpić tego czarnego typa
Powinni wziąć go na obserwację czy nie ma wścieklizny. Pies mógł się zarazić.