Agresywna mieszkanka Jekaterynburga 🇷🇺 zaatakowała emerytkę pracującą na recepcji i zniszczyła jej wnętrze, żądając zwrócenia 2000 rubli kaucji, której nie chciano jej wydać z powodu konsumpcji arbuza na stole bilardowym i jego zabrudzenie.
Tyle energii nie może się zmarnować. Na froncie obsłuży ze sto k🤬sów dziennie, poborowi potrzebują takich.
Pójść siedzieć za 2000 rubli (85 zł) to tylko rusek potrafi
Piękna i silna matka roSSja. Miejsce wódką i śledziem płynące, gdzie każdy chce dożyć starości.
Dziwic sie. Maz alkoholik na froncie padl wiec kasa sie skonczyla a do tego za brzydka zeby nawet na k🤬e sie nadawac. Tylko frustracja zostala
K🤬a to nie jest kraj dla starych ludzi....w sumie Rosja to nie jest kraj dla ludzi
smc
2024-09-02, 10:33
Kiedyś zniszczyłem wnętrze koleżance. Przez tydzień nie mogła usiąść na krześle...
KacapSSkie, zapijaczone bydło
pytolsky napisał/a:
To pewnie cała kasa, którą dostała za swojego Saszkę, który gnije gdzieś pod Bachmutem więc okaż zrozumienie.
Zwabiony zapachem onuc zaraz przybędzie czarny_pan by nas tu zrugać za złe zachowanie
Wytłumaczcie mi jedną rzecz dlaczego 99% ulanych świń jest wulgarnych, agresywnych, swoim obyciem prześcigają meneli dworcowych i jeszcze kradną, a jak ktoś je złapie to kuwie albo zaczynają wyć albo lecieć z łapami, jeszcze można by tu przywoływać inne zachowania grubych szmat ale za dużo by tu pisać dnia by nie starczyło
smc napisał/a:
Kiedyś zniszczyłem wnętrze koleżance. Przez tydzień nie mogła usiąść na krześle...
Ale przeprosiłeś później Eryczka za swoje zachowanie ?
Meble jak w ameryce z kartonu
jak ją tak nosi to na front za k🤬ę robić. Przy piłowaniu jej w okopach przez 24h, to na bank już by nie byla taka jurna.
pytolsky napisał/a:
A w pierdlu jej dupsko poszerzą kilkukrotnie.
Chyba się nie najadła tym arbuzem baba głodna baba zła. 😆