Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pobicie w A-klasie
cieslikowy • 2014-03-15, 15:41
Szwy na rozciętym łuku brwiowym, podbite lewe oko i złamany kciuk prawej ręki - z takimi obrażeniami wrócił z treningu A-klasowej Librantovii 33-letni Kazimierz Rosiek. Grający w obronie piłkarz został zaatakowany przez uzbrojonego w kastet bandziora.

Jeden z napastników bez słowa podszedł do niego i powalił go ciosem w twarz. Zawodnik Librantovii, upadając, złamał rękę, ale gdy się podniósł z ziemi ruszył w pogoń za bandytą. Niestety, nie udało mu się go dopaść.

Ogólnie sprawa ma się tak, że gość dostał za to że jego wujek został prezesem klubu piłkarskiego a to nie spodobało się kilku ludziom

a tak wygląda piłkarz po incydencie

źródło: polskatimes.pl/artykul/3365623,rozlam-w-klubie-pilkarz-librantovii-po-...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-15, 16:06 9
kibice piłki nożnej...
Zgłoś
paka2000 2014-03-15, 16:18 1
Pewnie udaje jak to piłkarzyk....
Zgłoś
BongMan 2014-03-15, 16:22 26
P🤬dy z reprezentacji powinny tak dostawać po każdej boiskowej farsie, bo grą ani meczem tego nie nazwę.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-15, 16:26 9
cieslikowy napisał/a:

gdy się podniósł z ziemi ruszył w pogoń za bandytą.

P🤬dą nie jest.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-15, 16:26
to rękę też połamał?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-15, 17:07
c🤬j mnie obchodzi że dostał po mordzie, nic nie dzieje się bez przyczyny, może kozaczył za bardzo to ktoś mu przymknął jadaczkę
Zgłoś
Wróżbita_Maciej 2014-03-15, 17:13 4
On mi puszcza oczko, czy mi się wydaje?
Zgłoś
Sutowendlin 2014-03-15, 17:21
Świetna gra aktorska po faulach uratowała mu życie. Tak świetnie zagrał upadek, że złamał palec i napastnik pomyślał, że jednym strzałem rozniósł gościa ale był w błędzie bo ów zawodnik to wychowanek szkoły teatralnej piłki nożnej.

Piłka nożna to nie tylko sport, to też kultura która potrafi uratować życie. Tylko martwi to, że jak na piłkarza to nie był wstanie dogonić napastnika który systematycznie w siebie leje %.
Zgłoś
sir_Alex 2014-03-15, 18:10
Co pokazałeś? co pokazałeś?
- że będzie tak
No, to ja to wiem
Zgłoś
dzarul 2014-03-15, 18:22 7
Sutowendlin napisał/a:

Świetna gra aktorska po faulach uratowała mu życie. Tak świetnie zagrał upadek, że złamał palec i napastnik pomyślał, że jednym strzałem rozniósł gościa ale był w błędzie bo ów zawodnik to wychowanek szkoły teatralnej piłki nożnej.

Piłka nożna to nie tylko sport, to też kultura która potrafi uratować życie. Tylko martwi to, że jak na piłkarza to nie był wstanie dogonić napastnika który systematycznie w siebie leje %.

"Oszołomiony piłkarz, brocząc krwią z roztrzaskanego łuku brwiowego, rzucił się w pościg za napastnikiem.
Nie czułem bólu, nawet nie wiedziałem, że krwawię - mówi Rosiek. Bandyty nie dogonił tylko dlatego, że miał na nogach metalowe korki, które ślizgały się na asfalcie jak po lodzie."Masz odpowiedź, dlaczego go nie dogonił.
Zgłoś
teken 2014-03-15, 18:44
to jakaś nowa moda ? Chwalenie się wp🤬lem ?

podpis użytkownika

Zgłoś
ProVVe 2014-03-15, 19:00 2
Wróżbita_Maciej napisał/a:

On mi puszcza oczko, czy mi się wydaje?

Też tak sądzę... Pedał za mały wp🤬l wyłapał... Lać c🤬la...

PS. powaga za wujka on wyłapał... P🤬lenie o "szopenie". Każdy kto był chodź raz na takich wiejskich meczykach wie jak jest... Prezesy k🤬a haha... Może był c🤬jowy na obronie albo mecz puścił poszła plota i ktos mu wj🤬... Jest tyle scenariuszy, a co ludzie p🤬lą to drzew na kartek nie starczy

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
weltmajster 2014-03-15, 19:52 1
W A klasie nie ma piłkarzy! W Ekstraklasie zresztą też
Zgłoś
Konto usunięte 2014-03-15, 20:20
dzicz hwdp kibolom
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie