Bydgoscy Policjanci zatrzymali podejrzanych o pobicie 23-latka. Zdarzenie miało miejsce 8 grudnia nad ranem, na Starym Rynku. Podejrzanych udało się zatrzymać dzięki monitoringowi. Akcja średnia i do tego cenzura, ale wstawiłem, żeby więcej ludzi zobaczyło, może następnym razem się zastanowią.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Co wy pierd***cie lamuchy. Koleś przy**bał się do chłopaków to dostał 2 buty na mordę. Prawidłowo.
Nawet jeżeli chcesz zgrywać lamusa i dostać oklep, to jeżeli masz honor to nawet do głowy Ci nie przyjdzie dzwonić na policje. Telefonuje się do szwagra albo najbliżej mieszkającego kumpla i przejmujecie jegomości w wyrównanej walce. Proste.
Nawet jeżeli chcesz zgrywać lamusa i dostać oklep, to jeżeli masz honor to nawet do głowy Ci nie przyjdzie dzwonić na policje. Telefonuje się do szwagra albo najbliżej mieszkającego kumpla i przejmujecie jegomości w wyrównanej walce. Proste.
@zielak300
Eh.. Um? Miej honor po tym jak Ci honorowo wjebią całym niedzielnym kółkiem ulicznym. No i ta 'równa walka' jako odwet po fakcie honorowego-wyżej-wymienionego.
Ta wersja 'etykiety ulicznej' jest równie pieprznięta jak Ty i Twój słownik.
Eh.. Um? Miej honor po tym jak Ci honorowo wjebią całym niedzielnym kółkiem ulicznym. No i ta 'równa walka' jako odwet po fakcie honorowego-wyżej-wymienionego.
Ta wersja 'etykiety ulicznej' jest równie pieprznięta jak Ty i Twój słownik.
@up
Nie mam bladego pojęcia gdzie ty "to" widzisz...
@up, odnosi się do @upx2 ... zielak300
Nie mam bladego pojęcia gdzie ty "to" widzisz...
@up, odnosi się do @upx2 ... zielak300
Zielak, jeżeli kibole przejmą na siebie falę uderzeniową wszystkich bomb i rakiet które by na nas spadły, to proszę bardzo. Zejdź na ziemię, od II wojny światowej trochę się zmieniło, wiesz?
Machol napisał/a:
Zielak, jeżeli kibole przejmą na siebie falę uderzeniową wszystkich bomb i rakiet które by na nas spadły, to proszę bardzo. Zejdź na ziemię, od II wojny światowej trochę się zmieniło, wiesz?
![]()
Ta, ale samymi rakietami kraju nie podbijesz. Nie zbędna jest akcja lądowa.
Nie wie, bo łapie chyba tylko strzępki komentarzy w internecie i na tej podstawie kształtuje swój światopogląd.
A co do "polski football" to masz zaproszenie od Mariusza Max'a Kolonko - Boston, Massachusetts.
A co do "polski football" to masz zaproszenie od Mariusza Max'a Kolonko - Boston, Massachusetts.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie