Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pobicie w Warszawie
HectorTheMexican • 2025-05-07, 13:19
Do tego zdarzenia doszło na początku kwietnia na warszawskiej Woli. Rosjanin najpierw szarpał 21-latka i próbował przewrócić, a potem kopnął go w twarz. Młody mężczyzna upadł i z dużą siłą uderzył głową o ziemię. W ciężkim stanie trafił do szpitala. Sprawca ukradł 200zł poszkodowanemu i odjechał skuterem. Poszukiwanego mężczyznę rozpoznał i zatrzymał policjant po służbie.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
DmNQ 2025-05-07, 19:04
No jest tych sk🤬ysynów nadal tutaj sporo i Białorusinów i Ukrów i Ruskich. Nie wiem czemu nikt tego nie sprawdza. Każdy jeden powinien być przetrzepany co tu robi i z czego żyje .
Zgłoś
psyhepl 2025-05-07, 19:06 2
mlotnakacapy napisał/a:

nie glupku kacap od ciebie tez zalatuje

Kacap to cię zrobił klaunie! hehe
Zgłoś
bredy75 2025-05-07, 19:15 2
Rosjanin ? nie ukrainiec czasem?

ten ROSJANIN BYŁ ROSJANINEM.
Burzycie sie o Ukraunców to teraz pomyslce za jakie gówno uważają nas ROSJANIE. Nie ma problemu zeby w Warszawie to odjebac.|

Golab nie ptica a polsza nie zagranica a my sie pucujemy w kolko na ukraincow
Zgłoś
romek134 2025-05-07, 19:22 3
Kicztobundy napisał/a:

@: a wiesz, że armia Polska walczyła ramię w ramię z armią czerwoną przeciwko nazizmowi i banderom którzy mordowali Polaków w Polsce i na Kresach ?

A słyszałeś kiedyś o Katyniu, o siedemnastym Września albo o Wojnie polsko-bolszewickiej?
Wypada raz jeszcze przypomnieć że kacapia to przeciwnik cywilizowanego świata i wróg wszystkiego co życiodajne.
Zgłoś
Kicztobundy 2025-05-07, 19:27 3
@romek134: tak słyszałem ! I uważam, że ich zbrodnie przeciwko Polakom nie są większe od tak uwielbianych obecnie w naszym kraju upadlińców! Trzeba było pamiętać, że to zwyrodniałe bestie bez szansy na żaden szacunek od narodu polskiego.
Zgłoś
555marcin 2025-05-07, 19:57 1
Wszyscy tutaj pitu pitu czy ukr czy kacap, ale jak do cholery pies po służbie rozpoznał typa w kasku, jak te tępaki mając nr rej. i nagranie wykroczenia nie potrafią ustalić sprawcy?
Zgłoś
Qubec 2025-05-07, 20:15
koxxx92 napisał/a:

No i widać jak będziemy się bronić My Polacy tylko w necie kozaki.

Nie każdy jest kozak tak jak Ty. Ja się też bic nie umiem. A jedyną obrona usiłuje uciekać. Pamiętaj jedno fajterze. W Polsce prawo jest dla biednych uderzysz jakiegoś przygłupa w celach obrony. On zejdzie z tego świata i będzie problem dla Ciebie. Już nie jeden się o tym przekonał.

[ Dodano: 2025-05-07, 20:17 ]
Mam znajomego który latał na matach walczył w klatkach itd. W klubie stanął w obronie jakiejś laski. To mu sprzedali kosę. I nawet jak znasz sztuki walki to i tak może się to źle skoczyć.
Zgłoś
pol616 2025-05-07, 20:22 3
ks_robak napisał/a:

A mi się wydaję. że ten rosjanin był ukraińem.

A mi się wydaje, że twoja stara jest k🤬ą.
Zgłoś
riffa 2025-05-07, 21:15
Przecież to Stig.

Zgłoś
FemmeFatale 2025-05-07, 22:06 2
Och to teraz każdy ukrainiec popełniający przestępstwo będzie ruskim, żeby przypadkiem nie urazić kryształowej i czystej opinii ukrainców Coraz ciekawiej się tu dzieje
Zgłoś
ufok 2025-05-07, 22:18 1
Kicztobundy napisał/a:

wiesz, że armia Polska walczyła ramię w ramię z armią czerwoną przeciwko nazizmowi i banderom którzy mordowali Polaków w Polsce i na Kresach

Może cię Fico weźmie na wycieczkę do Moskwy na paradę jak to przeczyta.
Zgłoś
Gaiseric 2025-05-07, 23:12 2
Kicztobundy napisał/a:

@: a wiesz, że armia Polska walczyła ramię w ramię z armią czerwoną przeciwko nazizmowi i banderom którzy mordowali Polaków w Polsce i na Kresach ?

A wiesz, że ta sama armia czerwona ramię w ramię z nazistami mordowała Polaków od początku wojny? Że zwierzęta z kacapskiej armii jak przechodziły przez Polskę, to mordowały, kradły i gw🤬ciły na potęgę?
A wiesz, że ruscy wymordowali w c🤬j więcej Polaków niż ukry? Sama Operacja Polska NKWD pochłonęła ponad 111000 ofiar, zamordowanych strzałem w tył głowy? Tak jak w Katyniu.

Także p🤬lić tą twoją armię czerwoną i wszystkich rusinów, od Lwowa po daleką Syberię, Kaukaz i gdzie tam jeszcze to kurestwo się zaplęgło. C🤬j im wszystkim w oko.

...
Zajrzałem w twój profil. Świeżutkie konto, naj🤬e już 160 postów i co drugi z nich o ukrach. Nie lubię używać tego wyrażenia, ale jebie od ciebie onucą na kilometr.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
marcintutbxl 2025-05-08, 0:05
No ok J🤬y ruski oby zdechl ale jaki szacun dla psa ze potrafil go trzasnąc chlop ma kask c🤬ja widac a ten po sluzbie go rozpoznaje i ujmuje to jest dopiero majster z tego psa.Honor Wszystkim Dzielnym Policjantom.
Zgłoś
robsonx79 2025-05-08, 0:07 2
Jeśli admini nie zaczną czegoś robić z tymi świezymi trolkontami, to już niedługo na sadolu będą występy chóru aleksandrowa tylko...
Zgłoś
Anonimowyja 2025-05-08, 0:29
Całe szczęście, że ukradł mu kasę - to zmienia kwalifikację czynu i zwiększa maksymalny wyrok z 3 do 10 lat (art. 156 - > art. 281)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie