👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogło by się odezwać to na motorze bo ciężko ogarnąć czy to facet czy kobieta..

ELECTRO.1 napisał/a:
Motocykl, motor to silnik.
![]()
mi się wydaje że obudził go jego silnik a nie sam motocykl, ale się mogę mylić

precel zawsze się znajdzie, on jeżdzi tylko MOTOCYKLEM, motory go przerażają...

Spawacz123 napisał/a:
Wytłumaczy mi ktoś fakt sprzęgła po prawej stronie?
a po której ty byś chciał żeby było ??
rubin69 napisał/a:
a po której ty byś chciał żeby było ??
Ja mam po lewej, no ale spoko. Masz gaz i sprzęgło pod jedną ręką? Moto nie ma lampy, ma klatkę, to jako ekspert wnioskuje, że może do stuntu tak lepiej.

Geho napisał/a:
Ja mam po lewej, no ale spoko. Masz gaz i sprzęgło pod jedną ręką? Moto nie ma lampy, ma klatkę, to jako ekspert wnioskuje, że może do stuntu tak lepiej.
nie załapałem o co kolesiowi wyżej chodziło z tym sprzęgłem wiec pomyślałem ze chodzi mu o kosz sprzęgłowy który jest zawsze po prawej stronie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie