Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leti 2012-01-16, 17:18 1
i do tego "poranny drągal" ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 18:04
Lotnisko w sharm el sheikh jesli sie nie myle prawdopodobnie lot był opóźniony i siedział tam całą noc. Ale tak, lepiej napisać że po melanżu.
Zgłoś
Leti 2012-01-16, 18:14
DragOoNPL napisał/a:

Lotnisko w sharm el sheikh jesli sie nie myle prawdopodobnie lot był opóźniony i siedział tam całą noc. Ale tak, lepiej napisać że po melanżu.

DragOoNPL .. to ty ?
Zgłoś
pkh 2012-01-16, 18:34
ale sensacja.. codziennie w metrze widze takich ludzi
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 18:41 6
Ładny chłopiec.
Zgłoś
Pener 2012-01-16, 18:46
Mił napisał/a:

Ładny chłopiec.

wolisz chłopców?
Zgłoś
dupeczki 2012-01-16, 19:00 2

Widać młody uczył się od mistrza
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 19:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 19:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 19:21
rockface123 napisał/a:

zrób coś dla społeczeństwa ludzi o zdrowej psychice i

Ps fajna laska nie r🤬ałbym

Gdzie ty na tym portalu widzisz ludzi o zdrowej psychice?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 20:20
HAhah, jakigo zonka zalapal
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 21:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-16, 22:35
Podobnie na nocce wygladam;)
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-17, 0:32 1
a ile to razy mi się tak głowa w autobusie kiwała jak wracałem z zajęć na uczelni około 19-20 ... ech niby studia dzienne a tu wieczorowe...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem