Ludzie, w Tybecie od pokolen hoduja tygrysy w domach i klasztorach i nikomu sie tam krzywda nie dzieje. Mozna sobie nawet kupic takiego tygrysa. Zwierze mozna oswoic, ale trzeba to robic sposobem, polecam Youtube > Kevin Richardson. Wcale tygryskowi nie musi odjebac, ludzie w domach hoduja niedziwdzie, hieny, gepardy, lwy, wilki - wszystko. Kwestia odpowiedniego podejscia, sam mam w domu lisa, nigdy mnie nie ugryzl ani nie podrapal - a tez podobno dzikie zwierze. Jesli ktos dobrze poczyta na internecie, jest pelno poradnikow jak stlumic wiekszosc morderczych instynktow w podobno dzikim zwierzeciu.

Tutaj jeszcze inne filmiki od tego gościa. Tygrysek wabi się Enzo.
"Bawi" się ręką pana:
Wyżerka:
Pobudka w łóżku pana:
"Bawi" się ręką pana:
Wyżerka:
Pobudka w łóżku pana:
Fajny taki k🤬iszon w domu
Ciekawe jak go na spacer wyprowadza. Jak macie więcej filmów z kotkiem do wrzucajcie.

@Lasyk specjalnie dla ciebie i piwkujących ci twojego pokroju kretynów
Filmik przedstawia spotkanie po dłuższym czasie (chyba roku) lwa z jego byłymi właścicielami. Patrz jak ich wp🤬la.
Filmik przedstawia spotkanie po dłuższym czasie (chyba roku) lwa z jego byłymi właścicielami. Patrz jak ich wp🤬la.
Mimo wszystko wolałbym w domu trzymać takiego tygrysa niż pająka...

lasyk napisał/a:
Piękne zwierze ale k🤬a bądźmy szczerzy. Kiedyś mu odjebie.
Ja bym powiedział, że to właścicielom odj🤬o, bo to zwierze kiedyś zgodnie ze swoją mądrą naturą ich pogryzie

kalosz90 napisał/a:
@Lasyk specjalnie dla ciebie i piwkujących ci twojego pokroju kretynów
Filmik przedstawia spotkanie po dłuższym czasie (chyba roku) lwa z jego byłymi właścicielami. Patrz jak i wp🤬la.
Aż się łezka w oku zakręciła.

lasyk napisał/a:
Piękne zwierze ale k🤬a bądźmy szczerzy. Kiedyś mu odjebie.
Z drugiej strony bardzo rzadko się zdarza, żeby doj🤬o dla psa lub kota.

Nie mam pytań, kiedyś samochód był podobno przedłużeniem człona dziś ludzie mają w domach krokodyle i tygrysy, nieeźle :O
Po prostu koty domowe i pieski więcej wybaczają. Masz w dupie, że machnie łapką i cie "podrapie" Ile to ludzi ma male pieski i pozwala im na wszystko, biegają, warczą, szczekają. Wiem. Moja babcia ma jamnika i on robi co chce, szczeka kiedy chce, warczy kiedy chce a ona tylko "No dobrze malutka, spokojnie" i ją głaszcze. Ludzie k🤬a nie mają pojęcia w obchodzeniu się zwierzętami. Każde zwierze, nieważne czy duże czy małe należy odpowiednio tresować. Ludzie nazywają swoje zwierzęta maskotkami, że one takie śliczne, malutkie a jak obcy przychodzi do domu to szczekają i drą jape a właściciel bierze ja na ręce i głaszcze bo chce uspokoić. Zero k🤬a rozumu. Jak chcesz mieć maskotkę, którą możesz traktować jak chcesz a ci nie ujebie ręki to kupuj sobie jamniki, ratlerki czy inne małe gówna. To samo z kotami. Nie myśl, że tygrysa złapiesz za ogon jak je jak ty swojego kociaczka aby go podrażnić. W twoim domowym kocie są instynkty tylko twoje błędy są wybaczane bo Cie chapnie albo podrapie pazurkami lekko. Kwestia k🤬a podejścia. Jak chcesz takiego tygrysa traktować jak kota domowego to GOOD LUCK.