📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Nie pamiętam po ilu.. ale instynkt zanika chyba po ok. piątym pokoleniu od izolacji naturalnych warunków.
jak ktos mial koty to wie, ze wystarczy poglaskac pod wlos zeby ktorens z nich zaczal machac ogonem, a co to znaczy u kota.., powinni wiedziec ich wlaciciele. problem w tym, ze tygrysy, lwy itp. koty sa wieksze oraz silniejsze od czlowieka i dobrze o tym wiedza. kot rozni sie od psa, ze nie jednoczy sie z czlowiekiem, psa nawet kiedy wlasciciel katuje, on czesto sie temu poddaje nie broniac sie, koty ... wiadomo.
Aaa to teraz wśród miliarderów panuje moda na tygrysy... hmmm będzie trzeba sobie sprawić takiego, przecież nie mogę odstawać od reszty
wiecei ile taki tajger musi jesc?:d ja sobie kupie kurczaka kilogram za 15 zl
i musi mi starczyc na 5 obiadów ;(
ciekaw jestem czy gdyby tak trzymać tygrysy w domu to, któreś pokolenie udomowiło by się. W końcu koty i psy zostały udomowione no nie?
Jab7kO napisał/a:
Trzeba być niezłym pojebem bez wyobraźni, twierdząc, że taki kotek może być trzymany w domu...
skąd wiesz, że gość nie ma kilku hektarów pola ? Widać, że kasy ma pod dostatkiem jakieś marmury, telewizory stoły bilardowe zamiast małego kota, duży kot..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie