Tylko jedno ale, oni jeździli po całym mieście z wodą w czymś tam szukając typa który śpi na ławce i nie jest żulem?
Jak dla mnie fejk.
Jak dla mnie fejk.
fejk jakich mało, lepiej wywieź pijanego i śpiącego żula do innego miasta, to dopiero zabawa

up@ lepiej zap🤬l kogoś, zakop, a inni niech go szukają, to dopiero zabawa

To w Irlandii nakręcane było wiem co to za typy i to fejk
Ten co leżał na ławce to prawdziwy idiota pewnie dlatego to on był oblewany

Głos taki żulowaty trochę. Zwrócicie uwagę, że to siatka na zakupy a nie wiadro żadne, więc mógł ją mieć w samochodzie. Może niedaleko był jakiś hydrant, albo studnia artezyjska. Fejk czy nie, fajnie wyszło.

LegendarnyZiom
Ty chyba na hiphop.pl byłes, na ich forum i robiłeś karierę hip hopowca, ale każdy się śmiał. Teraz pora spróbować sił na sadisticu
Ty chyba na hiphop.pl byłes, na ich forum i robiłeś karierę hip hopowca, ale każdy się śmiał. Teraz pora spróbować sił na sadisticu

podpis użytkownika
"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Fejk srejk ,a może miał widok z okna jak ktoś leży a pod klatką auto?
Captain's Burger napisał/a:
LegendarnyZiom
Ty chyba na hiphop.pl byłes, na ich forum i robiłeś karierę hip hopowca, ale każdy się śmiał. Teraz pora spróbować sił na sadisticu![]()
Stanowczo dementuję te plotki, to nie ja.

SZAJBAAA napisał/a:
Tylko jedno ale, oni jeździli po całym mieście z wodą w czymś tam szukając typa który śpi na ławce i nie jest żulem?
Jak dla mnie fejk.
Być może znaleźli go, i jak to sadole wpadli na pomysł :
A może wylać by mu kubeł wody na ryj?
SZAJBAAA napisał/a:
Jak dla mnie fejk.
k🤬a a co mieli nagrać cały film jak nalewają wodę w domu ? przecież typek mógł spać tam dobre 2h a oni dla beki z drugiej ulicy podjechali autem żeby nagrać to