👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

pinkie222 napisał/a:
Chwalisz się tym, że masz chłopaka?
Nie. Spał obok zamrażarki z lodami która się na niego przewróciła

Kup sobie opaskę na oczy do spania. Może to nie rozwiąże Twojego problemu, ale przynajmniej jądra nie będa Ci się przyklejać do powiek.

mitrus80 napisał/a:
Nie. Spał obok zamrażarki z lodami która się na niego przewróciła![]()
Musicie się bardzo kochać, skoro go tak bronisz

józekdeluxe napisał/a:
To akurat było dobre
O, znalazł się chłopak autora, któremu się ten niespodziewany lodzik podobał

Umówiłem się z żoną że kto w weekend budzi się pierwszy, budzi drugą połówkę seksem oralnym. W pierwszy poranek obudziła mnie lodzikiem, w drugi poranek ja wstałem pierwszy... Nie była zadowolona że obudziłem ją wsadzając jej do ust.

Arkadyjczyk napisał/a:
Umówiłem się z żoną że kto w weekend budzi się pierwszy, budzi drugą połówkę seksem oralnym. W pierwszy poranek obudziła mnie lodzikiem, w drugi poranek ja wstałem pierwszy... Nie była zadowolona że obudziłem ją wsadzając jej do ust.
Typowa hipokrytka. Jak tobie włożyła to było już pewnie w porządku.
jezeli te słowa wypowiedziała kobieta, to jakiś sens w tym wtedy jest...
pinkie222 napisał/a:
O, znalazł się chłopak autora, któremu się ten niespodziewany lodzik podobał![]()
Kurde wydało się

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie