👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pewnie zaraz będzie mowa o czymś w stylu, że lekarze nie dawali żadnej szansy na poprawę, a od czasu pocałunku papieża dziecko zaczęło samodzielnie skakać na skakance.
Gdybym to ja był na miejscu Franka to miałbym chyba taką reakcję:
Gdybym to ja był na miejscu Franka to miałbym chyba taką reakcję:

Żaden tam ze mnie katol, ale tu nie chodzi o papieża. Takie gest jest ważny dla tej matki i jak widać też dla jej chorego synka. Nie mam w sobie takiej wiary, ale dla niektórych coś takiego to bardzo ważne wydarzenie w życiu. Piwko leci, a nuż będzie im trochę lżej na sercu.

a wyobraźcie sobie, że gdyby takiego dzieciaka wysmarować jakąś trucizną, a Papież by po tym pocałunku umarł, schować temu dzieciakowi pod ubranie broń. idealne dla terrorysty.
lubię tego gościa, ale ja tylko tak hipotetycznie.
lubię tego gościa, ale ja tylko tak hipotetycznie.
Nap_Linek śmiej się, śmiej. Jak ty będziesz chory to nawet papież nie bedzie chciał cię przytulić.
To było piękne... aż dostałem zwodu... już krąży po necie ten urywek z efuckta:P
mich22 napisał/a:
Nap_Linek śmiej się, śmiej. Jak ty będziesz chory to nawet papież nie bedzie chciał cię przytulić.
warszawiaków nikt nie chce przytulać, nawet jak są zdrowi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie