👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgłaszam to do PETA! Przecież to zoofilia. To tak, jakby z języczkiem psa albo krowę pocałować.

Ten temat to trzeba jakoś uratować.
Do moderacji: W tym gifie nie ma jakiejkolwiek nagości oraz wpasowuje się w tematykę tematu, więc mam nadzieję, nie łamie regulaminu.

Do moderacji: W tym gifie nie ma jakiejkolwiek nagości oraz wpasowuje się w tematykę tematu, więc mam nadzieję, nie łamie regulaminu.

radek225 napisał/a:
Zgłaszam to do PETA! Przecież to zoofilia. To tak, jakby z języczkiem psa albo krowę pocałować.
Zgłoś przez ambasadę cygańską

TB303 napisał/a:
Ten temat to trzeba jakoś uratować.
Obrazek
A jakieś namiary na te 2 sztuki dy rydy??
Kolega pyta

Cezz999 napisał/a:
A jakieś namiary na te 2 sztuki dy rydy??
Kolega pyta![]()
Sam z kolegą chcielibyśmy wiedzieć. Niestety to losowy gif, który znalazłem w internecie.
TB303 napisał/a:
Sam z kolegą chcielibyśmy wiedzieć. Niestety to losowy gif, który znalazłem w internecie.
Trzeba czekać na eksperta... nie ma wyjścia

To ścierwo już nigdy nie może się nazwać białym. Oby następnym razem spłonęła.
Założę się, że ta ciemna dłoń później robiła brzydkie rzeczy z gorylem i Jane

Dobrze że woń palonych włosów zabiła smród murzyna... Blondyna mogła by zwymiotować w innym wypadku
@TB303
W ten sposób promujesz homoseksualizm. Gratualcje za odwagę. Tutaj twoje ulubione sceny kiedy pan wkłada sisiaka drugiemu panu w jakiś otwór mogą zostać skrytykowane.
W ten sposób promujesz homoseksualizm. Gratualcje za odwagę. Tutaj twoje ulubione sceny kiedy pan wkłada sisiaka drugiemu panu w jakiś otwór mogą zostać skrytykowane.

Miles87 napisał/a:
@TB303
W ten sposób promujesz homoseksualizm. Gratualcje za odwagę. Tutaj twoje ulubione sceny kiedy pan wkłada sisiaka drugiemu panu w jakiśotwór mogą zostać skrytykowane.
Spokojnie, masz też coś w twoim guście:

Możesz trzepać do woli.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie