nowynick napisał/a:
Kraj, dla którego jedynym lekarstwem jest ebola...
Jak dla wszystkiego na wschód od Bugu i Sanu oraz na południe od granic Austrii.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
żmij napisał/a:
Jak dla wszystkiego na wschód od Bugu i Sanu oraz na południe od granic Austrii.
żmij napisał/a:
I dla Afryki Ameryki południowej i centralnej , Azji , prostytutek , księży , złodziei , gw🤬cicieli ,bezdomnych,narkomanów, posłów, prezydentów, transwestytów, pedałów , katolików, islamistów i jakichkolwiek wierzących.
Druga armia świata

podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
ANALizator777 napisał/a:
Druga armia świata
Teraz, po północnokoreańskiej, to trzecia armia na Ukrainie.
Główna ulica tego miasta leżącego na kacapskim wyp🤬dowie (daleka północ gdzie dostać się można tylko samolotem), nie można się było czego innego spodziewać niż c🤬jowej infrastruktury
Dziwna sprawa że w tych paradach uczestniczą wszyscy tylko brak tych którzy stoją z ckm na tyłach i mówią ani kroku w tył. Oni też zasłużyli się w historii tego narodu.
Garbaty77 napisał/a:
Norylsk to taki nasz Płock, Bełchatów lub Lubin. Porównajcie.
Wątpię, żeby w tych miastach były takie bajora w chwili gdy deszcz nie pada, mimo że nigdy nie byłem w żadnym z nich
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
Czekałem, aż któryś wp🤬li się w stuedzienkę zagłady a tu taki h🤬j.
mocnymarcin5 napisał/a:
Wątpię, żeby w tych miastach były takie bajora w chwili gdy deszcz nie pada, mimo że nigdy nie byłem w żadnym z nich
O tym właśnie mówię.
Garbaty77 napisał/a:
Norylsk to taki nasz Płock, Bełchatów lub Lubin. Porównajcie.
Radom albo Sosnowiec
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movement