"Ludzie nie mogą się dowiedzieć, kim jestem - tak podobno oznajmił, kiedy usłyszał o jednej z wczesnych prób zbadania dziejów jego rodziny. - Nie mogą wiedzieć, skąd pochodzę".
Jest to dość obszerny materiał do przeczytania, temat raczej dla lubiących poczytać o historii.
cały tekst zamieszczam w komentarzach.
W gąszczu tematów o Hitlerze nie dostrzegłem tego tematu, albo c🤬jowo szukałem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-30, 0:48
eMepleme daj spokój, idź już spać.
Admin, post pod postem!
A tak serio to materiał o Adolfie zawsze spoko, mimo że ściana tekstu. Piwo!
konto usunięte
2012-09-30, 0:55
konto usunięte
2012-09-30, 1:00
konto usunięte
2012-09-30, 1:14
Nic nowego nie ma w materiale
Parę faktów jest do poprawy.
konto usunięte
2012-09-30, 10:47
W wierchuszce NSDAP było w diabła Ż__ów. Bormann, Höss, nie wiem czy nie Goebbels.
konto usunięte
2012-09-30, 10:55
Goebbels, Goebbels, głupi mebel.
konto usunięte
2012-09-30, 11:47
Ciekawy wniosek nasowa sie po przeczytaniu tego tekstu...wynika z niego, ze Adolf w jakis sposob jest skoligacony z rodzina Rotschieldow...a jest to rodzina, ktora ma do dzisiaj spory wplyw na to co dzieje sie na swiecie...dalem piwo a tekst az tak strasznie dlugi nie jest, no moze dla gimbazy...
konto usunięte
2012-09-30, 11:55
Ale przecież hitler nie żyje
Skądś tego gościa kojarzę...
konto usunięte
2012-09-30, 12:02