Robi syf w szeregach przeciwnika
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i takim to mogę nabijać wyświetleń, namyśli się, narobi a i efekt ciekawy. A nie te zj🤬e mordy p🤬lące mądrości myśląc, że są jacyś odkrywczy i ciekawi.
konto usunięte
2017-03-21, 21:27
Któryś z hersztów ISIS prędzej czy później wpadnie na pomysł, że ciężarówki też mogą być zdalnie sterowane z kamerką... i wtedy to będzie masakra.
muzyka rozp🤬ala
Można było zrobić większe ciśnienie i dać jakąś dyszę do rozpylania. Bo to sikanie troche psuje efekt
Przez chwilę myślałem że to HowToBasic
konto usunięte
2017-03-21, 22:11
piekna symfonia zniszczenia
konto usunięte
2017-03-21, 22:25
W.S.N.R. napisał/a:
Któryś z hersztów ISIS prędzej czy później wpadnie na pomysł, że ciężarówki też mogą być zdalnie sterowane z kamerką... i wtedy to będzie masakra.
Po c🤬j?
Taniej jebnąć c🤬kiem.
W.S.N.R. napisał/a:
Myślę ze już dawno na to wpadli ale po co się trudzić i kase wyrzucać w błoto jak ochotnicy sami się grzecznie zgłaszają
Melodia jakoś mi Cyriakiem zaleciała

Aż sobie włączę
Klimaty z mojego dzieciństwa - miałem kochanych starych że mi pozwalali w wieku 10-ciu lat na takie zabawy.
Nie, nic cennego nie spaliłem, nie zostałem piromanem.
konto usunięte
2017-03-22, 5:58
saves napisał/a:
i
Magik z🤬b myślał że zdechnie w spokoju xD