Jeżeli pamiętasz ten motyw muzyczny i obraz miałeś zaszczyt zaznać epickości VHS

Z własnego doświadczenia pamiętam, że wiele filmów zaczynały się tą czołówką, była jeszcze druga równie popularna VISION, której niestety nie znalazłem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Początki były z firmą VISION a nie iti.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2013-04-11, 1:45
Miłe wspomnienia.
Btw, sprawdź sobie co znaczy "epicki" w polskim języku, bo nie to samo co w angielskim.
konto usunięte
2013-04-11, 8:36
Aż się łezka w oku kręci
konto usunięte
2013-04-11, 11:22
i co mam sobie przy tym logu zwalić czy się rozpłakać ?
Xiem
2013-04-11, 12:15
@up
Możesz się jebnąć w łeb, może Ci to pomoże.
konto usunięte
2013-04-11, 12:56
Do tej pory mam video i kasety z filmami van damma i dolphem lundgrenem:D
konto usunięte
2013-04-11, 14:31
Złote czasy VHS.Aż łezka się w oku kręci
"Kleszcze" na starym VHS, to był horror
konto usunięte
2013-04-11, 15:44
U mnie na początkach kaset był Drozda próbujący wcisnąć jakieś inne kasety, na których na początku był Drozda wciskający inne kasety, na których był Drozda....
konto usunięte
2013-04-11, 16:37
ITI Spier-da-laj!
wreszcie przeczytałem co tam było napisane
konto usunięte
2013-04-11, 16:45
benben napisał/a:
Miłe wspomnienia.
Btw, sprawdź sobie co znaczy "epicki" w polskim języku, bo nie to samo co w angielskim.
Podobnie jak np. słowo "kultowy" w języku potocznym jest zazwyczaj używane w innym znaczeniu niż słownikowym. Kolejny panie jaśnie oświecony.