Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:14
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
maxximal 2014-02-07, 16:11 2
Sugeruję przykleić na szczyt głównej
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
woofer51 2014-02-07, 16:12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
donRafael 2014-02-07, 16:15
Inicjatywa jak najbardziej słuszna!! Proszę wrzucanie kolejnych tematów, nakierowujących organizacyjnie. W razie czego, jestem chetny do pomocy w zarządzaniu grupą gdańską/trójmiejską!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:15 3
Zgłoś
Grzeskoc 2014-02-07, 16:16 2
taka mała rada jeżeli macie już planować coś takiego musicie mieć świadomość że może wpaść do was policja albo seryjny samobójca . dlatego proponuję sieć tor do rozważania na ten temat dzięki temu nie dojdą do was (przynajmniej nie tak szybko)
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:17 9
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:18 2
No dobra, skoro już wyrwałam się z kuchni i zalogowałam to powiem od siebie, bo widzę każdy coś dodaje.

Moim zdaniem jest sens wychodzić na ulicę, ale pod warunkiem, że WIEMY co chcemy. Bo jak mamy wyjść na ulicę, żeby pokrzyczeć to mija się z celem.

Przede wszystkim TRZEBA wybrać kogoś kogo chcemy by przejął "stery" w państwie i musimy to zrobić JEDNOGŁOŚNIE. Najlepiej byłoby wybrać jakiegoś wojskowego. Przede wszystkim dlatego, że do tych ludzi mam pełne zaufanie, po drugie uważam, że oni najlepiej czują co jest najlepsze dla państwa, bo to swoją i swoich podwładnych krew będą przelewać za nasz kraj. Ale. Niestety teraz nie znajdziemy na tyle charyzmatycznego i silnego "wodza". Tak, tak mam na myśli kogoś pokroju J. Piłsudzkiego. Nie znajdziemy, ponieważ każdy kto chce dobra tego kraju, miałby jakąś siłę przebicia i chęć wyruszenia przeciwko tej bandzie złodziei popełnił już dawno samobójstwo z 3 metrów. Pozostali albo się boją, albo nie chcą się wychylać przez wzgląd na swoje rodziny. Dlatego jest nikły procent na samo znalezienie takiego wojskowego, tym bardziej, że nie będziemy 100% pewności, że nie został on podstawiony. Brzmi trochę idiotycznie, jak faza kogoś od teorii spiskowych, no ale skoro mówimy na poważnie to na poważnie się udzielam.
Dlaczego moim zdaniem J.Korwin-Mikke nie nadaje się na to stanowisko? Przede wszystkim, uważam że wrócilibyśmy do epoki 20-lecia międzywojennego (akurat gospodarczo podejrzewam, że wyprowadziłby nas na prostą). Przykro mi, ale nie zaufam komuś kto myśli w ten sposób.
Wobec tego należałoby znaleźć kogoś innego. Poza PO, PiS i SLD mamy jeszcze inne partie w rządzie. Może czas, żebyśmy przeszukali i tutaj podali swoje propozycje, następnie ustalili naszego faworyta (partię)? Jest nas na tyle dużo, że w przyszłych wyborach chcąc-nie chcąc będziemy siłą i będziemy mieli wpływ na to co się dzieje. Ale jak już wcześniej powiedziałam musimy działać JEDNOMYŚLNIE.
Dzięki temu nie trzeba będzie wychodzić na ulicę i robić syfu nie wiedząc nawet gdzie i jakie napisy trzymać na transparentach :p

To jak? Może zamiast wyjść na ulicę i obrzucać się mołotwami, przemyślimy sprawę tutaj jako społeczeństwo Sadola? Jeśli podzielacie moje zdanie to możemy założyć osobny temat w którym omówimy tę kwestię. No, bo jak potrafimy się zjednoczyć, żeby wybrać jakiegoś lachona na miss, a w tak ważnej sprawie tylko dywagujemy? Panie i Panowie czas się zabrać za to poważniej.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:20
ludzie i tu widze pierwszy blad. nie myślcie o tym, ze kowalski nie pojdzie bo ma lepiej. pokazcie, ze wy macie zle i się na to nie zgadzacie. pomysl sobie także jeden z drugim co by pomyslal o tym co próbujecie zrobić na przykład Pilsudski. mysle, ze sam by się przylaczyl. nie myślcie o imbecylach. pomyślcie o naszych wielkich przodkach, to nam doda wiary w powodzenie. dobro musi zatriumfować.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:20 4
Jak Wy nawet nie wiecie przeciw komu trzeba walczyć Usuniecie zgraję i co na ich miejsce? Kolejne kukły, "krule" Korwiny albo innych nawiedzonych?

Nie trzeba wychodzić na ulice żeby obalić system. Wyjdziecie na ulice, to w tłumie zaraz znajdą się prowokatorzy. Skończy się na rozlewie krwi i w najlepszym wypadku na zamianie jednych marionetek przy korycie na inne...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:21
i nie można się zgodzić, żeby jednostka ustala warunki jak Walesa... zmiany maja się odbyc w dyskusji społecznej całego narodu. tak jedynie będzie sprawiedliwie i prawdziwie demokratycznie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:25 2
KONIEC TUSKA
ODWOŁAĆ RZĄD TUSKA
O NAS
21 MARCA 2014
WARSZAWA
MEDIA O NAS
KONTAKT
FORUM

Cele

1. Cele, jakie chcemy zrealizować:
*Rozliczenie ostatnich 25 lat;
Rozliczyć tych, którzy w sposób ewidentny przyczynili się do grabieży majątku narodowego/przekrętów/afer/złodziejskiej/prywatyzacji itp... tak, aby w przyszłości nikt nie ważył się na podobne praktyki!

- dekomunizacja/zakaz piastowania stanowisk w administracji państwowej przez aparatczyków SB itp...,
- lustracja majątkowa i gospodarcza / przepadek majątku (jeśli ktoś przyzna się do udziału w przekrętach, to kara będzie mniejsza),
- bardzo dotkliwe kary więzienia/prace na rzecz społeczeństwa itp...,
- pozbawienie praw publicznych (głosowania/startowania w wyborach),
2. Cele, jakie chcemy osiągnąć:
• doprowadzenie do zrzeczenia się urzędu przez
Prezydenta Bronisława Komorowskiego i premiera Donalda Tuska,
• natychmiastowe rozwiązanie parlamentu,
• rozpisanie wyborów do Zgromadzenia Konstytucyjnego, które przeprowadzi referendum ustrojowe, a następnie rozpocznie pracę nad nową konstytucją!,
• rozpisanie przedterminowych wyborów prezydenckich i parlamentarnych.

3. Sposób realizacji naszych celów:
*Organizowanie protestów pokojowych, ale stanowczych i skutecznych,

ZIZ - ZJEDNOCZMY I ZMOBILIZUJMY SIĘ!

**Skopiowałem to z: koniectuska.pl.tl/Cele.htm myślę, że każdy w tym kraju będzie chciał żeby je wykonać
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:29 1
Dlatego mówię, żebyśmy tutaj demokratycznie (albo i nie) przedstawili partie na które warto głosować i CAŁY Sadol zagłosuje na jedną partię! Przecież nie każdy w sejmie chce tylko kraść (no dobra trochę oksymoron mi wyszedł), wiecie jak taka liczba da kopa? A nawet gdybyśmy założyli własną partię i każdy z Sadola oddałby na nią głos to przecież przekroczony próg wyborczy gwarantowany! No ale zróbmy coś do cholery a nie tylko gadajmy!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:29
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:29 3
Ku przypomnieniu: facebook.com/wyjdzmynaulicewmarcu?fref=ts
Strona, na której można lajkować i udostępniać wydarzenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem