Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
InnyName 2014-02-07, 16:34 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:36 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:37 3
Ten temat napisał jakiś nastolatek albo kompletny idiota. Nikt kto ma trochę rozumu tego nie poprze.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:37 1
AnteTheOne, chce Ci zadać pytanie bo bardzo mnie to zaciekawiło, co ma nazizm do lewicy?
Zgłoś
shutafucka 2014-02-07, 16:38 1
Aż się zarejestrowałem by dodać ten komentarz:
Do wszystkich którzy pytają "i co dalej"?
Polecam zapoznać się ideą "Jednomandatowch Okręgów Wyborczych", w skrócie JOW.
Polecam również zapoznać się obowiązującymi od 90 roku ordynacjami i zastanowić się dlaczego są/były niedoskonałe i w zasadzie wykluczają bierne prawo wyborcze, które przecież mamy zagwarantowane w konstytucji. Moim zdaniem pierwsze co powinniśmy zrobić to wymusić właśnie zmianę ordynacji, oraz spowodować by przeprowadzone referenda(z wystarczającą liczbą głosów oczywiście) były wiążące dla sejmu i nie mógł on ignorować zgłoszonych przez społeczeństwo projektów ustaw. W obecnym sejmie niestety żadna partia tego nie popiera (choć to był jeden z trzech głównych postulatów PO w wyborach w 2005 r., jak widać się rozmyślili ) więc jeśli rozmawiamy o manifestacji/protestach to to powinien być główny postulat i od tego trzeba zacząć.
Takie jest moje zdanie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:45 2
shutafucka napisał/a:

Aż się zarejestrowałem by dodać ten komentarz:
Do wszystkich którzy pytają "i co dalej"?
Polecam zapoznać się ideą "Jednomandatowch Okręgów Wyborczych", w skrócie JOW.
Polecam również zapoznać się obowiązującymi od 90 roku ordynacjami i zastanowić się dlaczego są/były niedoskonałe i w zasadzie wykluczają bierne prawo wyborcze, które przecież mamy zagwarantowane w konstytucji. Moim zdaniem pierwsze co powinniśmy zrobić to wymusić właśnie zmianę ordynacji, oraz spowodować by przeprowadzone referenda(z wystarczającą liczbą głosów oczywiście) były wiążące dla sejmu i nie mógł on ignorować zgłoszonych przez społeczeństwo projektów ustaw. W obecnym sejmie niestety żadna partia tego nie popiera (choć to był jeden z trzech głównych postulatów PO w wyborach w 2005 r., jak widać się rozmyślili ) więc jeśli rozmawiamy o manifestacji/protestach to to powinien być główny postulat i od tego trzeba zacząć.
Takie jest moje zdanie.

Won z tym gownem. Nie potrzebujemy kolejnej reformy, ktora nic nie zmieni. Nie sposob dojscia do koryta trzeba zmienic TYLKO KORYTO TRZEBA USUNAC. Dosyc komunizmu. A demokracja + socjalizm = korupcja.

Wiert napisał/a:

Ten temat napisał jakiś nastolatek albo kompletny idiota. Nikt kto ma trochę rozumu tego nie poprze.

To siedz posrancu w domku. I opowiadaj wnukom jakim byles tchorzem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:48
@xhelioNx, tak wiem, że oficjalnie nazizm nie jest lewicą (NARODOWY socjalizm - to mówi samo za siebie) ale:

a)Nie było obrazka bez swasty a grafikiem nie jestem

b)Uważam, że nazizm to taki komunizm z elementami narodowymi lecz i tak wypaczonymi

c)Brzydzę się i tym i tym więc nawet jeżeli podpis do tych przekreśleń im przeczy to mam to w dupie i nadal będę się z tym utożsamiać i zostawię ten baner na swoim miejscu bo mi się zajebiście podoba.

Mam nadzieję, że Cie usatysfakcjonuje moja odpowiedź bo na prawdę nie chce mi się rozpisywać i prowadzić jakąkolwiek dyskusję, która i tak nie zmieni ani moich ani Twoich poglądów

A teraz proponuję powrót do tematu, który myślę, że na chwilę obecną będzie tematem numer jeden i jestem ciekawy co z niego wyniknie. Pozdrawiam !
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:49
Panowie nie ma co się denerwować tylko faktycznie trzeba sprawę poważnie przemyśleć, żeby to się nie skończyło tylko na gadaniu albo kompletnym zapomnieniu. Także rozmawiać trzeba, a nie się kłócić. Myślę, że to co powiedział shutafucka wcale nie jest rzeczą, którą należy kompletnie zignorować. Wręcz przeciwnie, przed nami niecały miesiąc i należy to dobrze przygotować.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:50 1
asco napisał/a:

Won z tym gownem. Nie potrzebujemy kolejnej reformy, ktora nic nie zmieni. Nie sposob dojscia do koryta trzeba zmienic TYLKO KORYTO TRZEBA USUNAC. Dosyc komunizmu. A demokracja + socjalizm = korupcja.

To siedz posrancu w domku. I opowiadaj wnukom jakim byles tchorzem.

Sorry ale moje ewentualne wnuki tylko mi przyklasną, bo będą miały (mam nadzieję) trochę rozumu. A takimi obelgami możesz tytułować sam siebie, niedorobiony rewolucjonisto.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:56 1
Tak jak obiecywalem postaram sie napisac jeszcze raz ten sam komentarz. Zgadzam sie z tymi, ktorzy oradzaja wyjscie na ulice na hura, bez planu co potem. Tylko ze musimy wyjsc z jednego powodu: zeby pokazac ze sie nie zgadzamy. Biernie sie przygladajax nic nie zdzialamy, nasze milczace przyzwolenie tylko rozuchwala ta chalastre. Przeciez tyle co zgubili kase z ofe i nawet nie probuja sie z tym kryc. Jak jeszcze nasz narod musi zostac upodlony? Naleze do tej grupy, ktora opuscila tonacy okret i uciekla za granice w poszukiwaniu chleba. Wiem ze zaraz obudza sie patrioci, ktorym mamusia daje na bulke do szkoly, ktorzy beda mnie odsadzac od czci i wiary. Niestety, prawda jest taka ze moje dziecko jesc tez musi. Nie jest latwo spakowac dwie torby i pojechax szukac szczescia zostawiajac wszystko. Ale teraz juz wszyscy jestesmy tutajbi jest lepiej. Nie miwie ze cudownie, ale moge spac spokojnie, wiedzac ze oplace rachunki, kupie jedzenie i buty dla syna. Moja rodzina moze zyc spokojnie. Nie mam wygorowanych oczekiwan, gdybym mogl tak zyc w Polsce, nigdy bym nie wyjechal. A pracuje na podobnym stanowisku co w Polsce, za podobne pieniadze, tak samo zblizone do minimum. I tylko jakos tak smutno jak sie opowiada kolefom w pracy co sie tam u nas dzieje. Tak, bo mimo wszystko uwazam Polske za ,,u nas''. Chcialbym zeby w naszym kraju bylo lepiej, zebym moze kiedys mogl do niego wrocic. Jezeli teraz sie nie podniesiemy, wracac juz nie bedzie do czego. Dlatego tak wazne jest aby pokazac ze nie jestesmy bydlem, ktore da sie zagonic tam gdzie chca. Z tego samefo wzgledu uwazam, ze dobrze by bylo, gdybysmy my, emigranci, wyszli na ulice i pokazali ze jestesmy duchowo razem z naszymi rodakami. Nie mowie o zadymach, tylko o pokojowej manifestacji z transparentami, tak by media w Europie tez podjely temat. Mam kilka pomyslow co trzeba by zmienic w kraju, takie hasla bad ktorymi moze ktos sie zastanowi, ktos madrzejszy w tych kwestiach ode mnie. Potem je wrzuce. A na razie bede sledzil temat.
Aha. Jeszcze jedno, a po co ta sila? Kamienie, molotowy? A nie lepoej kwiaty i aksamitna rewolucja? Nie zapominajmy ze sluzby to Polacy tacy jak my.

P.s. pisane z tel, przepraszam za bledy.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 16:58
Jakby kto chciał zacząć działać zamiast jojczeć przed monitorem, to wrzucę wam info ze strony facebook.com/odwolac.tuska :

Już DZIŚ 07 LUTEGO 2014 o 19:00 w WARSZAWIE/PKP WŁOCHY/,
Ul. Cienista 16 m 3, obędzie się spotkać z inicjatorem oraz organizatorem inicjatywy : "| 21 MARCA 2014 | WARSZAWA | ODWOŁAĆ RZĄD TUSKA ! |"
oraz z przedstawicielami organizacji które do tej pory wyraziły pozytywne poparcie dla inicjatywy.
W programie:
-przedstawienie planu, -przedstawienie strategi, -sprawy organizacyjne.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH, BO TO DOTYCZY WSZYSTKICH!

Ta więc sadole z warszawy już dziś moga spróbować robić cokolwiek ( no chyba, że wierzycie, że po przekroczeniu ilości krytycznej "lajków" parlament sam eksploduje)

Ta więc widzimy się za 2 godziny
CWP!
Zgłoś
Machol 2014-02-07, 16:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:00 1
Wiert napisał/a:

Sorry ale moje ewentualne wnuki tylko mi przyklasną, bo będą miały (mam nadzieję) trochę rozumu. A takimi obelgami możesz tytułować sam siebie, niedorobiony rewolucjonisto.

sluchaj szczeniaku - ja rozumiem, ze uslyszales o JOW i powtarzasz te glupoty.
Nawet pewnie nie rozumeisz co powtarzasz.
Mam jedynie nadzieje, ze taki imbecyl nie bedzie jednak mial ani dzieci ani wnukow...
Barany w 89 wierzyly w zmiany identycznie jak Ty wierzysz w JOW.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-07, 17:01 2
Elsenar napisał/a:

Prawda jest taka że tego typu akcja, chociaż chwalebna, będzie tylko jednorazowym nic nie znaczącym "krzykiem"... potrzeba dobrze zorganizowanej grupy i przemyślanych akcji, które zmotywują i uświadomią społeczeństwo. Popierajcie RUCH NARODOWY oraz KPN i sami na tyle na ile możecie uświadamiajcie swoich znajomych, gdy urośniemy w siłę nic nas nie zatrzyma.

Ruch Narodowy to reinkarnacja NSDAP, ich trzeba pierwszych do pierdla posadzić.
Zgłoś
~Faper Noster 2014-02-07, 17:02 3
Mnie tam jest dobrze, jak do kolekcji achievementów brakuje Wam śladu po pale na grzbiecie to se protestujcie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem