Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
Obii 2014-02-08, 11:28 3
Wrzucić to na demotywatory i inne szeroko odwiedzane portale, robimy tam konta, plusujemy, dostaję się na główną i już dobra reklama. Do autora: Świetna inicjatywa! Robimy porządek z dziadostwem
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:34 1
@Dexterkrak. Nie mówię, że ja wiem i ustalam co ma być. Nie mówię, że jestem w 100% obiektywna ani kompetentna, więc skąd mam opinię taką a nie inną? Wystarczy porównać. Czasem czytuję Der Spiegel i w żadnej naszej polskiej gazecie nie ma nawet POŁOWY tak rzeczowych informacji jak tam.

@Jedrass Cele bardzo dobre, ale bądźmy realistami. W żadnym wypadku nie uda się tego załatwić raz za jednym zamachem (jakkolwiek to nie brzmi). Trzeba po kolei tak, żeby to nagle nie doprowadziło do sytuacji takiej jaka jest na Ukrainie, która dla nas skończy się jeszcze gorzej. Bo pamiętajmy o ustawie pozwalającej na wkroczenie obcych wojsk do naszego kraju. Dlatego moim zdaniem trzeba po kolei, nieco wolniej.

@Obii Wrzucić, wrzuciłam, ale 0 odezwu póki co.
Zgłoś
Mesjaszowaty 2014-02-08, 11:35 3
Dexterkrak napisał/a:

Kto decyduje o tym co jest obiektywne a co nie? Ty? On? Czy te krzyczące bandy gimbo-z🤬bów w dużej mierze dzięki bogom jeszcze bez praw wyborczych?

Co w naszych mediach jest aż tak nieobiektywnego bo nie łapię? Media pokazują to, co ludzie chcą oglądać.

Prawda jest obiektywna zgredziku.
Media pokazuja to co chemy ogladac-zgadzam sie,jasne,ale dlaczego niby na kanale informacyjnym w wiadomosciach pokazuja problemy Natalii Siwiec w czasie gdy przepychaja jakies chore ustawy czy odwracaja uwage od innych zajebiscie waznych wydarzen?Won mi z tym.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:39
Plagiat, w Polsce też gazety są różne, nie widzę problemu ze znalezieniem czegoś co ma charakter informacyjny i podchodzi do sprawy rzetelnie a czytam różne różności od "Naszego dziennika" po "Nie".

Mesjaszowaty, prawda jest obiektywna ale gazety redagują ludzie. Z resztą, przypuszczam, że jesteś i tak tępy więc nie chce mi się tego tłumaczyć specjalnie dla Ciebie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:43
Zgłoś
Mesjaszowaty 2014-02-08, 11:44
Dexterkrak napisał/a:

Plagiat, w Polsce też gazety są różne, nie widzę problemu ze znalezieniem czegoś co ma charakter informacyjny i podchodzi do sprawy rzetelnie a czytam różne różności od "Naszego dziennika" po "Nie".

Mesjaszowaty, prawda jest obiektywna ale gazety redagują ludzie. Z resztą, przypuszczam, że jesteś i tak tępy więc nie chce mi się tego tłumaczyć specjalnie dla Ciebie.

Tak bedzie lepiej,oszczedz swoj czas bys mogl dalej gnic w otchlani swej proznosci.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:48
Ktoś tam wspomniał o opodatkowaniu koncernów i oddzieleniu Kościoła od państwa, jak macie takie pomysły i to są dla was najważniejsze kwestie to lepiej dalej siedźcie przed kompami.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:51 4
@Dexterkrak W porządku, z tym, że lwia część jest stronnicza i nigdy nie wiesz, że to co czytasz to 100% prawda, a nie zapatrywania czysto subiektywne. I w kwestii telewizji popieram Jedrassa, spójrz jakie chłamy lecą w telewizji. Ukryta Prawda? Dlaczego ja? Programy dokumentalne, edukacyjne są albo bardzo rano, albo późno wieczór nie wspominając o programach czysto kulturowych, których godzina emisji to 12/1 w nocy. Już nie wspominając o informacyjnych, którym za grosz nie ufam, bo obserwując to co rzeczywiście się działo, a to co leciało w wiadomościach to niebo a ziemia. Skąd średnia krajowa (według mediów) wynosi ok. 3 tys zł? Aż nie chce mi się denerwować na samą myśl.
To jest tak, że ludzie tak czy inaczej dostosują się do tego co serwują media. Człowiek jest na tyle elastyczną istotą, że może adaptować się do wielu okoliczności. A spójrz kogo obchodzi jakaś tam "gwiazdka" czy "Warszaw Whore"? No sam przyznaj
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:55 2
Nie orientuje się bo mało oglądam TV a w domku nie mam nawet telewizora. Taki rodzaj "głosowania stopami" ;].
Bo telewizję ogląda się dla rozrywki a nie dla informacji. Dla informacji się czyta. I jeszcze trzeba wiedzieć co czytać. Jak chcesz czegoś o kulturze to poczytaj sobie o kulturze, ja nie mam z tym problemów, źródła są przecież dostępne, serio nie rozumiem. Skąd średnia na poziomie 3 tysięcy? Ano stąd... że ona tyle wynosi. Matematykę mam pobić za to, że mi się to nie podoba? Otwórz se źródła i zerknij skąd takie wartości a nie inne.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:56 1
plagiat napisał/a:

Skąd średnia krajowa (według mediów) wynosi ok. 3 tys zł? Aż nie chce mi się denerwować na samą myśl.

wyjaśnię Ci, zbierają wynagrodzenia wszystkich pracujących na umowę o pracę a następnie dzielą to przez ilość osób które zebrali, tak właśnie liczy się średnią

i uwaga, nie liczą tego media tylko główny urząd statystyczny

jeśli ktoś zarabia mniej to nie znaczy, że media oszukujo! trzeba posmarować dupkę maścią i wziąć się za siebie
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:57
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 11:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem