Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:15
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:01 6
Jak zwykle nie mozemy stanac nad podzialami. Wysmiewanie sie z siebie, bo ktos ma 19 lat, a chce rewolucji?
No i co z tego, ze jest mlody, jeszcze sie uczy? Moze wlasnie zdobywa zawod i za rok ucieknie z tego kraju jak tysiace przed nim.
Dlatego uwazam ze ma takie samo prawo okazywac niezadowolenie. A ze ma goracy leb to dobrze, kazdy ruch potrzebuje tez takich ludzi, zeby pociagnac za soba innych. Bo tak to powinno wygladac: jedni na ulicach wykrzykuja hasla, a inni ukladaja programy na lepsze jutro.
Musimy dzialac razem. Ci co chca debatowac, pisac scenariusze na potem : macie 100% racji. Ale wspomozcie tych, ktorzy chca protestowac, bo moze oni wywalcza wam mozliwosc wczesniejszego wcielenia tych planow w zycie. Nie mozemy stac jak bydlo i czekac az nas zarzna.
Teraz slowo do tych, ktorzy chca protestow. Powiem to znow i bede powtarzal: bez przemocy. Nie zapominajcie kto jest naszym wrogiem. Policjanci to tez Polacy, dokladnie tacy sami jak my. Zamieszki doprowadza tylko do siegniecia przez rzad, po srodki ostateczne, ktorym sie nie przeciwstawimy. Lepiej pokojowo naklaniac ich, by dolaczyli do nas na barykadach.
Uwazam tez, ze jesli dojdzie do protestow, to trzeba je naglosnic w Europie, zeby swiat sie dowiedzial. Wtedy, jesli zachowamy pokoj zwiarzemy rzadowi rece, bo jakiekolwiek uzycie sily Europa napietnuje.

P.s. przepraszam za literowki i brak polskich znakow - pisane z tel
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:05
Świat się dowiedział? Świat ma polskich gimnazjalistów w DUPIE. Na szczęście, bo bym się wstydzic musiał.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:08
no dobra ale gdzie mam iść? wyjdę na ulice jak w zwykły dzień do sklepu po bułki i to zmieni nasz kraj tak?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:10 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:13 1
plagiat napisał/a:

@Knsad Jest takie ładne powiedzenie. Pracownik je miskę ryżu, urzędnik kotlet. Średnia z tego to gołąbek. Rozumiesz o czym mówię.
.

Oczywiście, co nie zmienia faktu, że minimalną krajową zarabia 10% zatrudnionych, więc mówienie o tym, że jest tak źle to typowe biadolenie gimbów siedzących na garnuszku rodziców i słuchających krula korwina
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:15
Argument gimnazjalisty.
No tak, jak nie wiadomo, co powiedziec to pojedzmy gimbem.
Powiedz, ty jestes tak zadowolny z tego co sie dzieje w kraju?
Czy poprostu zamierzasz czekac na kolejne wybory? A potem kolejne i kolejne, no bo przeciez w koncu sie zbierzemy i zaglosujemy na Korwina, ktory nas zbawi. Sorry, ale uwazam to za naiwne. Pomijam skrajjne poglady JKM, nie wiem, moze ma on racje ale np. do mnie one nie trafiaja. To byl tylko taki przyklad, bo za nim ludzie by sie zebrali glosowac na jedna partie, to pewnie niejeden taki zbawca sie pojawi. Poza tym balbym sie dawac jednej partii zbyt wielki kredyt zaufania i glosowania tylko na nia - troche to pachnie rezimem.
Tak na marginesie - czy to wazne, kto zacznie? Chyba liczy sie ile osob za tym pojdzie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:17
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:22
Chodzi o to, żeby pokazać że nie jest tak jak być powinno. I mam w głębokim poważaniu jak mnie nazwiesz, bo chodzi o to, żeby dojść do jakiegoś wspólnego wniosku. I nie jestem za Korwinem, jak już wcześniej wspomniałam nie ufam mu.
Wiesz jest zawsze wyjście, że można stąd wyjechać, a owszem i za niedługo będę miała możliwość, żeby zarabiać dobre pieniądze. Ale nie o to chodzi, chcę tu zostać i pracować i na starość żyć godziwie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:23
monto napisał/a:

no dobra ale gdzie mam iść? wyjdę na ulice jak w zwykły dzień do sklepu po bułki i to zmieni nasz kraj tak?

To moze jutro niech wszyscy sadole, ktorzy sa za tym wyjda na najwieksze place w swoich miastach i sie spotkaja. Zobaczmy ilu nas jest, spojrzmy sobie w oczy. Jutro niedziela, takze pewnie wielu z was znajdzie chwile na to. A moze jak ludzie sie spotkaja, to zamiast siedziec na necie zaczna dzialac lokalnie. Nie chodzi o to by jutro isc z transparentami, ale zeby wyjsc z netu i przestac byc anonimowym dla siebie nawzajem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:23 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:26 2
No to mów Dexterkrak czy według Ciebie jest tu jak być polwinno? Nie kłują Cię w oczy te ustawy zapadające za naszymi plecami, przeciw nam i ignorując nasze obywatelskie inicjatywy? Bo nie rozumiem, w porządku możesz póki co czuć się dobrze, ale z czasem może dojść do momentu kiedy i Ty stwierdzisz, że nie podoba Ci się to czy tamto i będziesz czuł się pokrzywdzony.

Quito, nie ma problemu, jestem z Zielonej Góry, mogę się stawić jutro przed Ratuszem o 12. Ktoś chętny do rozmowy?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:26 3
Rok 2014, będzie rokiem rewolucji ! ! ! !

W marcu Polskę ogarnie fala rewolucji - już 21 marca 2014 o godz. 17:00 - WSZYSCY POD SEJM !!!!

DOŚĆ ZACISKANIA PASA, DOŚĆ PANIE TUSK - NADSZEDŁ CZAS !
LUDZIE WYJDĄ NA ULICĘ BO NIE MAJĄ WYBORU...

Donald okradasz nas, oszukujesz nas i zdradzasz nas już od 7 lat!
Rewolucja jest blisko!

"Rewolucja jest blisko na ulicę wyjdą dzieci
Wszem i wobec zademonstrują sprzeciw
By zapobiec musiałoby się wiele zmienić
Sam powiedz potrafisz to ocenić"

...TAK WIĘC DONALD TY ZŁODZIEJU! KŁAMCO! ZDRAJCO!
RUDY SKUR*WYSYNIE - WYCHODZIMY NA ULICĘ W SZALE WŚCIEKŁOŚCI!
NIE ZATRZYMASZ NAS!
WYJDZIEMY I BĘDZIEMY WALCZYĆ Z TOBĄ RUDY H*UJU NA ULICY, O NASZĄ WOLNOŚĆ I SWOBODY OBYWATELSKIE!

Odwołamy ciebie ty i twój rząd, a potem skarzemy...

Dołącz do NAS POLAKU! WALCZ Z NAMI!
O LEPSZE JUTRO, O NAS, O NASZĄ OJCZYZNĘ!

21 marca 2014 o godz. 17:00 -
WSZYSCY POD SEJM -
KONIEC TUSK-

TO JEST REWOLUCJA ! ! ! !
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:29
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 12:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem