Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
staineer 2014-02-09, 18:49 3
" obalić bandyckie rządy Tuska" chcesz obalić demokratycznie wybrany rząd.. bo co? bo ty ekonomisto od siedmiu boleści masz lepszy pomysł na ten kraj ? bo obwiniasz go za to to że nie umiesz poradzić sobie w życiu i zarabiasz grosze ?
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-09, 18:53 1
Florus napisał/a:

Jeśli nie wyślesz tego przynajmniej dziesięciu osobom

A jeśli wyślesz, nic się nie zmieni poza tym że wk🤬isz ludzi lipnym spamem.

podpis użytkownika

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2014-02-09, 18:56 1
1. Wykopmy politykę z portalu Sadistic.pl!
2. Obalić rząd i co potem? Jakieś plany, pomysły (sensowne i dające się wprowadzić w życie)? O to rozj🤬a się między innymi wielka rewolucja francuska. Historia magistra vitae est, uczmy się na cudzych błędach.

Btw gdy wielki patriota Dmowski uważał, że Polska nie może istnieć inaczej, jak tylko pod patronatem imperium rosyjskiego, wasi znienawidzeni "lewacy" - konkretnie socjaliści - mieli jako-tako sensowne plany na niepodległość naszej ojczyzny i próbowali je realizować. Hryniewiecki jako pierwszy przykład z brzegu, jeśli chcecie więcej - do biblioteki marsz.

podpis użytkownika

Post mortem per rectum
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 18:57 1
No nic tak nie zachęci do demonstracji jak Dmowski-głosiciel super tezy o niepotrzebnejnam niepodległości, gdy można stać się częścią wspaniałego Cesarstwa Rosyjskiego. Ale tego to już nie wiecie i wiedzieć nie chcecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 19:21
Wszyscy 01.03.2014 wychodzimy na ulice obalić bandyckie rządy Tuska !!!

Jeśli nie wyślesz tego przynajmniej dziesięciu osobom nasz kraj będzie nadal okradany a my Polacy nadal upadlani.

Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 19:25
Wiecie dyskusja na temat, która strona była lepszym wyborem zawsze będzie aktualna. Zawsze znajdą się osoby o zapatrywaniach proniemieckich i prorosyjskich. Z jednej strony mamy wyzysk jednostki na koszt państwa (Rosja), a z drugiej w miarę stabilną gospodarkę (Niemcy).
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 19:46 1
Witam
Od pewnego czasu śledzę temat i rozsyłam gdzie się da. Mamy zwolenników jak i przeciwników ale prawda jest taka, że zmiany w Naszym Kraju są konieczne, pewne propozycje jak i postulaty mamy ale wymagają jednak pewnych analiz i korekt pod względem prawnym by to miało ręce i nogi. Właśnie wiele od nas samych zależy jak kraj będzie kreowany w przyszłości. Mam prawie 30 lat i zero perspektyw na przyszłość, bardzo chętnie bym wzioł udział czynny w proteście ale z powodów osobistych nie mogę gdyż mam chorą żonę i niestety jestem trochę uziemiony ale pomogę na tyle ile mogę. Podam mój mały przykład. Żona prawie na dwa etaty pracowała ja jeden etat plus dorywczo i oboje coś z 5 tys zarabialiśmy. Kto powie kupa kasy tylko co z tego jak 3/4 państwu się oddaje, dorobiliśmy się mieszkania tylko co z tego jak kredyt trzeba spłacić prawie 500 tys. My młodzi jesteśmy siłą i trzeba to pokazać ale nie demolując tylko w formie dialogu. Nasz Kraj może być potęgą bo mamy ludzi wybitnych ale dostają lepsze oferty za granicą i dlatego trzeba o to zawalczyć. Pozdrawiam
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 19:51 2
21 Marca 2014 - godz. 17:00 - Wszyscy pod Sejm ! ! ! !

Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 20:06 1
staineer napisał/a:

" obalić bandyckie rządy Tuska" chcesz obalić demokratycznie wybrany rząd.. bo co? ?

Bo k***a gowno!

Byles na dworze?

Poza tym kto mowi o obalaniu?
Podpisiki sie uzbiera.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 20:30 2
Nie kłócić się! tylko zacząć analizować co się dzieje i poszerzać swoją wiedzę nt. historii polski. A tu link do listy prawdziwych ż🤬dowskich nazwisk tzw. polskiej elity.

dodać kropki po www, przed pl i php.
www ivrozbiorpolski pl/index php?page=lista-prawdziwych-zydowskich

Zacznijcie łączyć fakty i nie obrażać się na innych, że jesteście lewi prawi środkowi i nie wiadomo co bo to śmieszne. Poszerzcie swoje poglądy na otaczający was świat a nie tylko fb sadistic czy piwo + psioczenie w fotelu podczas audycji tvn. Czas zacząć zmieniać siebie, rozwijać a potem robić rewolucje (Z głową a nie syfem wpojonym przez masmedia)

Polecam książkę nt samorozwoju Piąty Poziom od Volant'a która co niektórym powinna otworzyć oczy jak wszyscy w stadzie idziemy ku zagładzie.

Ps. chyba doskonale wiecie że taki przykładowy fb został stworzony przez ż🤬da? nie ? to sę poszukajcie. I nie dziwcie się ze fb zabiera wam dużo wolnego czasu - tak został zaprojektowany.
Zgłoś
zonk 2014-02-09, 20:35
@Up, a teraz misiu kolorowy powiedz na jakiej podstawie twierdzisz, że ta lista jest prawdziwa. Gówno do internetu każdy może wrzucić ale nigdzie nie ma potwierdzenia, że to prawda.

EDIT

Widzę że na liście znalazł się wasz przywódca JKM.

Rewolucja2014 napisał/a:

21 Marca 2014 - godz. 17:00 - Wszyscy pod Sejm ! ! ! !

Ej ej koleś, najpierw 1 marca ma być impreza a ty już na 21 umawiasz sie ?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 21:06
Pewności nigdy nie można mieć. ale faktem jest, że taki Kwaśniewski czy Tusk są ż🤬dami.
obejrzyj proszę materiał wszystkie 17 części a zobaczysz sobie jak paradują w jarmułkach - mi już nawet to to wystarczy. Rządzeniu polakami przez inną nację mówię STOP - tylko i wyłącznie polska szlachta, polak z dziada pradziada powinien sprawować taką władzę, jest to w interesie całego narodu Polskiego!

www youtube com/watch?v=9XG_uyqPN6g

Co do 21 - są dwa terminy (o ile nie więcej). Więc obydwa są prawidłowe.

Im więcej pochodów, większa liczba osób a nawet stałe punkty na głównych placach w Warszawie tym lepiej.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 22:01
Temat został napisany powiedźmy sobie szczerze prymitywnie co jest czynnikiem zniechęcającym do przyjścia. Mimo wszystko Gliwice w liczbie mnie i paczki znajomych się zamierzają dołączyć przyjściem na rynek w Gliwicach o 18.
Zgłoś
zonk 2014-02-09, 22:05
I co tam na tym rynku będziecie robić ? Normalni ludzie pójdą na piwo albo oleją was z góry na dół.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-09, 22:16
Kochani ! Słuchajcie, twrzurzcie fora, strony na fb, darmowe hostingi (np. cba)l itp i linkujcie wszystkich na podaną datę i miejsce a nie narzekajćie jak to jest tutaj brzydko napisane napisane, proszę was (to nie przedszkole).

To jest zarys idei jaką chcemy w tym momencie przekazać społeczeństwu (zapewne stronka z sadistic nie dotrze do wielu) to Wy Polacy Sami musicie działać i propagować tą ideę między sobą, między waszymi rówieśnikami - nawet jeśli ich nie lubicie. Nawet między zwaśnionymi klubami piłkarskimi - ale to już zbyt duże ryzyko - chociaż połączenie sił w pochodzie takich skłóconych grup w POKOJOWYM pochodzie i uwiecznienie tego i pokazanie w mediach Pokaże Polakom, że coś musi być na rzeczy i sami dołączą - ale wszystko musi być POKOJOWO i apolitycznie !!! Najważniejsze to zgłębiajcie wiedzę historii polski, rozbiorów, ż🤬dokomuny i lektury jak działać na psychikę społeczeństwa aby zaszczepić ideę (bo na pewno nie przez rozróby - ludzie już i tak się boją) ale jeśli będziemy propagować prawdziwą historię na faktach to nakłoni i napędzi wszystkich do działania.

A jeśli czujecie pewien niedosyt, że u nas jest tak źle to pędzę z informacją - Nie moi Kochani Rodacy, to się dzieje na całym świecie a efekty tego możecie wszędzie łatwo zauważyć. np banał: Twój młodszy braciszek, siostrzyczka ogląda fb, głupie filmy na YT, demoty i napierdziela w WarCraft czy LoL'a (taka gra)? Nie 'przejmuj się, tak ma być' ponieważ nie można dać młodym tak cennego czasu, na naukę historii swojego kraju i całego świata - to po to te wszystkie fb (właściciel i twórca Ż*d) i media (idee ogłupiania społeczeństwa i chociażby zajmowania uwagi tematami zastępczymi - Tyrynkiewicz i Kasia z sosnowca).

A właśnie - odnośnie sprawy pedofila T. - ludzie teraz chcą powrotu kary śmierci ale ostrzegam, aby to się nie obróciło przeciwko nam, przyszłym powstańcom (po pokojowych pochodach oczywiście bo PIERW POKOJOWO będziemy chcieli to rozegrać) - przecież nie będą mieli wolnych więzień do trzymania X 'wyklętych' Polaków - więc szybko wprowadzą karę śmierci i zrobią porządek - Ostrzegam.

A tu krótki materiał o którym wspomniałem: (dostaw kropki w linkach)
wolna-polska pl/wiadomosci/zaczyna-sie-sprawdzac-2014-02

Plus załącznik www youtube com/watch?v=Gjc4ywQVHEQ
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie