Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witam. Na wstępie zaznaczę, że temat jest wystarczająco sadystyczny sam w sobie więc obędzie się bez flaków i bab z k🤬sami.

Otóż od pewnego czasu każdy użytkownik internetu na pewno zauważył narastające niezadowolenie wynikające z złego zarządzania państwem i instytucjami mu podlegającymi. Niezadowolenie to przejawia się na każdej płaszczyźnie, niestety tylko w internecie. Jako 38 milionowy naród jesteśmy regularnie upadlani przez nasze elity wywodzące się, oraz odgórnie nam narzucone przez ZSRR. Wszyscy widzimy jak skala degeneracji i złodziejstwa staje się coraz trudniejsza do zniesienia. Nasz rząd, oraz bratnia mu opozycja pacyfikuje nasze nastroje zmuszajac nas do emigracji, która jednak wcale nie jest idealnym rozwiązaniem. Wyjeżdżając na zachód znacznie poprawiamy swoją sytuacje materialną, ale jesteśmy narażeni na życie w świecie przesiąknietym marksistowską ideologią kulturową Gramsciego. Wychowywanie dzieci w atmosferze gender, strach przez urzędami zabierającymi dzieci: Jugendamt, Barnevernet itp. uczucie bycia tym gorszym obywatelem drugiej kategorii, oraz wiele innych czynników sprawia, że wnioski nasuwają się same: Czemu to ja mam wyjeżdzać z mojego kraju, skoro wiadomo kto jest złodziejem i kto jest odpowiedzialny za obecną sytuacje? Przecież te same niezmienne ryje swiecące się na telewizyjnym ekranie gnębią nas od 20-30 lat! Narody Europejskie dojrzewają do tej świadomości i okazują to. Niestety MY jesteśmy chyba jedynym europejskim narodem, który ma w*****ne na to że jest codziennie dupczony i okradany. Wybory parlamentarne i prezydenckie odbędą się dopiero w 2015 roku, a do tego czasu z***bią nam nawet majtki z dupy co pokazali likwidujac OFE (150 mld zł) oraz na szybciacha "gubiąc" 19 mld złotych. Nie ma sensu czekać, jak żul na zasiłek trzeba działać. Pogoda się poprawia i nie jest tak zimno, więc proponuję nastepujacy plan działania. Większość z nas korzysta z forów, oraz stron o przeróżnej tematyce, a jak wiadomo Polacy najlepiej walczą ostatnio w sieci dlatego kopiujcie tą wiadomość wszędzie gdzie się da i oznajmiajcie wiadmość 1.03.2014 wychodzimy wszyscy na ulice. To jest Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, wszyscy tego dnia bądzmy tymi wyklętym! Uprzedzając pytania to tak potwierdzam to ja sobie teraz wymysliłem ten termin i c*uj z tym. Prawdopodobnie pojawi sie wiele bólu dupy w komentarzach, oraz ocen nieprzychylnych tej idei, ale na co mamy do k**wy nedzy czekać? Kopiujcie wklejajcie, twórzcie wydarzenia na facebooku, bo miarka się przebrała. Ten kto uważa inaczej to jest j**any tłuk, albo jest w układzie i mu dobrze w takim systemie gnojacym zwykłych obywateli. Każde forum, każda strona musi być przesiaksięta ta wiadomościa, wklejajcie ją wszędzie nawet na ściane u siebie w pokoju! Oni są zwykłymi tchórzami i dupkami rozprawimy się z nimi szybko. Rozpowszechnianie tego w internecie was nic nie kosztuje, a zyskać możemy wszystko. Kluczem do sukcesu jest zalewanie internetu tą wiadomoscią przez prawie miesiąc, żeby każdemu w głowie utrwaliła się ta data 1.03.2014. Bez względu na to kim jesteś i jaki jest twój status społeczny wesprzyj tą akcje "zalania internetu tą wiadomościa", kopiuj i wklejaj pod każdym neewsem po kilka razy dziennie, żeby nawet niewidomy to zobaczył. Utrwalenie takiej wiadomosci w ludzkiej świadomosci pociągnie oddolne organizowanie się, a w marcu rozliczymy się raz na zawsze z tymi dziadami. Tak więc prosze Was o pomoc, wytrwałość i konsekwencję w działaniu. Z sadola wyjdzie ten promyk, który rozswieli tą ciemność i wyprowadzi nas z skarpety w której znajdujemy się aktualnie. Tak więc 1.03.2014. Do dzieła!!!!!!!!!!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-14, 3:11 5
Dlaczego dust debil ma jeszcze możliwość pisania na tym portalu...?
Zgłoś
Wysok1990 2014-02-14, 9:34 1
Sam wychodzę protestować na ulicę 1 marca, więc mam nadzieję, że nawet jak teraz to nie będzie jeszcze wielki boom, to będzie to jego początkiem!!! Nasz kraj potrzebuję radykalnym zmian, bo inaczej zdechnie. Jestem Polakiem i mam zamiar walczyć o lepszą Polskę, bo tu się urodziłem i nie nie mogę patrzeć już na to jak politycy rabują i rujnują mój kraj. W każdym mieście, w którym coś ma się dziać, powinni zostać wybrani kandydaci do przeprowadzenie tego, którzy wiedzą jak jest i będą używać konkretnych argumentów. Ja uczę się w Bydgoszczy i mam już pomysł, kto mógłby to być i sam będę się kontaktował z tą osobą. Do boju Polacy.

P.S. nie obchodzą mnie zdania hejterów, którzy napiszą, że oni to mają dobrze zarabiają tyle i tyle... wiadomo, że jest dużo osób, którzy się dorobili swojego w taki czy inny sposób, ale nie można być hipokrytą, kiedy się już czegoś dorobimy, ale trzeba też myśleć też o ludziach, których nasz system wyje**ł i teraz ledwo co więżą koniec z końcem.
Zgłoś
Muciak 2014-02-14, 14:28
@up
Zmartwię cię, żebyś ktoś nagle z biedy zaczął zarabiać dużo, to np jego pracodawca musi mu więcej dać, i wtedy on będzie biedniejszy. Od zawsze byli bogatsi i biedniejsi. I nieważne jaki będzie system podatkowy, polityczny czy społeczny, Ci co coś potrafią, nie są leniwi i chcą to będą bogaci, a reszcie zmiany nic nie dadzą.
Zgłoś
Femp00411 2014-02-14, 22:26
@up Ktoś musi być biedny żeby ktoś był bogaty
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-15, 5:48 1
Vindic, dupa zapiekła, że gówno warte są wasze sprzeciwy bo nawet fanpejdża na FB nie potraficie prawaki-biedaki zrobić? Nawet mi was nie żal.
Zgłoś
sobczi 2014-02-15, 22:19
hej ludzie. jeśli mamy za to się wziąć to raz, a porządnie. dlatego prosiłbym osoby, które są bardziej za zorganizowaniem tego i ogólnie uświadomione, żeby zgłosiły się do mnie. chodzi o znalezienie grafika, by zaprojektować ją stosownie, nie taką jaka jest. sprawa kolejna - proszę o kontakt od autora. następny punkt to to, by do każdego miasta, w którym żyjecie zakładać wydarzenia i ustalić godzinę oraz miejsce spotkania, a jeśli się ktoś "boi" konsekwencji wystarczy dodać, że tylko rozpowszechniamy. musimy ustalić także dokładnie jak to wygląda pod względem prawa i musiałby ktoś zadeklarować ową demonstrację publiczną. bez tego ani rusz, każdy na wejściu zostałby zatrzymany. kolejną kwestię jaką chciałbym poruszyć to popularność owego "protestu". skontaktować się z kimś nawet właścicielem sławnego fp na facebooku i poprosić o rozesłanie. pomysł który się pojawił także dość ciekawy - poproszenie o pomoc ekipy Anonymous. wiadomo co by było, raczej nie muszę tego objaśniać. omijając fakt, że zyskalibyśmy poparcie wielu osób i większą chęć działania to ładne zamieszanie panowałoby na stronach rządowych. czekam na wiadomości, nie zlejcie tego. pokażmy, że potrafimy coś działać, a nie pisać bez sensownie w internecie i żalić się.
jeśli ktoś się chce ze mną skontaktować zapraszam do pisania wiadomości prywatnych, lub wygodniejszą kwestię facebooka:
www . facebook . com/sobcziii (usunąć spacje, nie mogę dodawać pełnych linków)

podpis użytkownika

o c🤬j chodzi w podpisie?

już wiem
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-15, 22:33 1
Protest dzieci który koordynuje siedemnastolatek a najważniejsza kwestią na ich forum jest k🤬a logo... Idę się napic wódki.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-16, 0:39
@UP
Idź w p🤬du.
Zgłoś
Mesjaszowaty 2014-02-16, 8:38
Jestem z komentarzami na biezaco,wniosek:

-We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.

Albert Einstein
Zgłoś
sobczi 2014-02-16, 21:10
Co z tego, że jestem siedemnastolatkiem? nikt nie powiedział, że mam zamiar to organizować, stoi za mną kilka osób dorosłych, bardziej wciągniętych w całą akcję, do których mam przekazywać ludzi, którzy chcą coś robić niż jak Ty narzekać na forum. a co do grafiki to koło wiecie czego mi ona lata, ale jedna z osób powiedziała, że warto ją udoskonalić po to, by przyciągnąć uwagę większej ilości osób i nie odstraszać od siebie wulgarnymi hasłami. ale Ty dalej siedź na dupie i narzekaj oraz najeżdżaj na innych, którzy wykazują się jakąkolwiek inicjatywą. czasami wydaje mi się, że jestem bardziej inteligentny niż większość osób starszych ode mnie.

podpis użytkownika

o c🤬j chodzi w podpisie?

już wiem
Zgłoś
woofer51 2014-02-16, 21:47
Tacy zorganizowani, tacy ogarnięci a jak powstało forum to k🤬a nikt się nie udziela
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-16, 22:24
Wydaje Ci się .
Zgłoś
sobczi 2014-02-16, 23:52
żeby uzyskać wsparcie od bardziej popularnych stron/osób/organizacji musimy mieć jasno postawione cele. dodatkowo warto byłoby ogarnąć to jakoś pod względem prawnym.

podpis użytkownika

o c🤬j chodzi w podpisie?

już wiem
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-18, 17:52
Gruchnął jakiś czas temu ten temat: sadistic.pl/poczatek-zorganizowanych-protestow-w-polsce-1032014-vt268221.htm

Gruchnął i... dupa. Nic. Zero ruchu, trochę szumu i cisza. Jak zawsze. Jak zawsze nikt nie spróbował nawet przekuć tymczasowego zainteresowania w coś stałego. I jak zawsze nic nie wyjdzie.

Więc... proponuję coś na serio. Wyjście poza Internet? Jasne, ale w uporządkowany sposób. Zbierzmy się faktycznie na wydzielonym forum, wyklarujmy poglądy i kompromis, wtedy możemy założyć stowarzyszenie, zarejestrować zgromadzenia, itp, itd. Łączy nas to, że chcemy zmienić ten porządek - podyskutujmy chociaż jak to zrobić.

Co prawda nikt na to nie zareaguje, bo nie ma miliona bluzgów na rząd i wezwań do zamieszek, ech.

Chcecie początek dyskusji? Proszę bardzo, macie moje poglądy, możecie śmiało hejtować.
7postulatow. pl

A jak się zgadzacie - po prostu "Poprzyjcie" czyli polajkujcie Fanpage'a, będzie łatwiej się kontaktować - jeśli będzie nas dość założymy forum, potem ew. stowarzyszenie, itp. I Nie, to nie jest reklama strony - ale wypadałoby jakoś w miarę ładnie przedstawić swoją opinię.

I NIEŚCIE TO DALEJ, JEŚLI POPIERACIE. WSZĘDZIE. JESZCZE DALEJ NIŻ TAMTO POPRZEDNIE, A UDA SIĘ ZROBIĆ TE MANIFESTACJE.

I będzie ona legalna i ogarnięta.
Zgłoś
Kl4ki3r 2014-02-19, 11:42 14
Uwaga, tekst skopiowany z bloga. Pomyślałem, że może kogoś zainteresuje, jako że mnie zainteresował.

"Witam,

ostatnio w internecie zahuczało za sprawą użytkownika sadystycznego portalu. AmatorPatriae, bo o nim mowa, przedstawił dosyć ciekawą propozycję związaną z dniem 1 marca. W wieelkim skrócie chodzi o rewolucje. Tak! Rewolucje! I ja się z nim w stu procentach zgadzam. Dlaczego? Jestem prawie jego rówieśnikiem, problemy znalezienia pracy na umowę o prace, umowy śmieciowe, wyzysk i brak poszanowania dla młodych są mi dobrze znane. Trzeba wyjść na ulicę, dlatego to piszę. Kto jak nie MY?! Możliwe, że nic nie uda się osiągnąć, ale spróbować warto.

Cytując hymn „dał nam przykład Bonaparte(…)”, chwila, chwila, My nie potrzebujemy żadnego przykładu, My sami wiemy co jest złe a co dobre dla Nas. „Oni” za nas tego życia nie przeżyją, nawet się nami nie interesują. Wyganiają nas na zachód, bo jesteśmy niepotrzebni, to po pierwsze, a po drugie się nas boją. Ja wyjdę. Osobiście będę postulował o zniesienie podatku dochodowego. O tym dlaczego akurat taki jest mój postulat napiszę w następnym artykule.

Internautko i internauto. Pamiętaj że świat i zapał nie kończy się w momencie wyłączenia komputera, że wszystko czego pragniemy i do czego chcemy dążyć zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Więc prześlij dalej tę informację o dniu 1.03.2014 żeby nie skończyło się na chwilowej euforii, żeby wiadomość AmatorPatriae nie poszła na zmarnowanie. Żeby WSPÓLNIE zmienić Nasz los!

See ya!"

Tekst pochodzi z audioczub.piszecomysle.pl/zaczynamy/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie