👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z czym teraz ludzie na harda wchodzą to aż mi się patrzeć nie chce
A gdzie sie opdziały martwe płody, ludzie w częściach i wypadające odbytnice lizane przez małe zagraniczne dzieci?!?!?! życie straciło sens
A gdzie sie opdziały martwe płody, ludzie w częściach i wypadające odbytnice lizane przez małe zagraniczne dzieci?!?!?! życie straciło sens

up
Dokładnie. Do zarobionych przez siebie pieniędzy ma się - choćby i minimalny, ale jednak - szacunek.
Dokładnie. Do zarobionych przez siebie pieniędzy ma się - choćby i minimalny, ale jednak - szacunek.

@up UH OH UHH ugabuga, widać rze tak jest po budynkach w tle, ale kurrrrrrwwwa kiedyś to było, za komuny to po takje gietare to sie stało sztery dni sztery noce ła poten sie ni dostawało
Nom, ale nic się nie stało, tatuś dużego dzidziusia kupi nową.

Tutaj jest prawidłowo wykonany trik z gitarą:
youtube.com/watch?v=H2jCbXiEQI4
youtube.com/watch?v=H2jCbXiEQI4
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie