Poczatkujacy polski reporter sportowy podstawiony przez Canal+ przeprowadza wywiady z polskimi pilkarzami. Trafiaja sie niezle kwiatki ktore pokazuja poziom intelektualny naszych pilkarzy. Milego ogladania.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-07-06, 23:36
hahaha dobre... nikt nie zakumał z tym dlaczego bramkarz bronił potem innej bramki ;D
Haha Frankowski mu fajnie odpowiedział. Powinno być jeszcze pytanie "Kto wygra Komorowski czy Honduras"
miał ze dwa fajne wejścia, ale ogólnie męczący materiał
konto usunięte
2010-07-07, 10:48
Torwar coś pan jarał ;P
konto usunięte
2010-07-07, 13:39
Często piłkarze po 90 minutach biegania są naprawdę zmęczeni i wtedy ciężko jest myśleć czy ktoś gada głupoty czy nie. Chcą odpowiedzi to odpowiadają , a że głupio potem to wygląda...
GKC
2010-07-07, 13:49
14.Gumis napisał/a:
hahaha dobre... nikt nie zakumał z tym dlaczego bramkarz bronił potem innej bramki ;D
A czemu innej bronił?
bo byla zmiana stron?
btw moglby ktos to edytowac i rozdzielic filmiki, bo przez to rozciaga cala glowna.
[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2010-07-07, 16:12 ]
Lepi?
Lepiej

dzieki
konto usunięte
2010-07-07, 16:51
majdan zarazil sie iq od doty ?
konto usunięte
2010-07-07, 18:31
konto usunięte
2010-07-07, 22:41
yhh, aż mi wstyd było za niego xD