📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Jakby z tego rewolweru strzelił to by mu pewnie broń z ręki wytrąciło.
u nich te telefony to jakieś bezcenne są, że tak namiętnie je kradną.
PersivalusPerwersalus napisał/a:
u nich te telefony to jakieś bezcenne są, że tak namiętnie je kradną.
To jeszcze nic, w Polsce niektórzy zniżają standard życia, żeby mieć na abonament za te cuda
tam elektronika jest zajebiście droga, ceny telefonów nawet dwa razy drożej niż w Europie.
Kilka razy mnie prosili, żeby im kupić jakiegoś Iphone'a, a zapłacą tyle, ile kosztuje u nas. Tylko jaki sens jest kupowania drogiego telefonu, jak i tak jakiemuś bandziorowi trzeba będzie oddać?
Kilka razy mnie prosili, żeby im kupić jakiegoś Iphone'a, a zapłacą tyle, ile kosztuje u nas. Tylko jaki sens jest kupowania drogiego telefonu, jak i tak jakiemuś bandziorowi trzeba będzie oddać?
Może zacznijmy produkować podróbki Iphonów które są na prawdę bombami. Kradnie takie typ i bum.
Wszedł jak do marketu
Zebrał towar i odszedł, a za rogiem pewnie jego okradli i tak się kręci ten biznes

Ewidentnie jakiś zapalony radiotelegrafista. Zabrał telefony, nie zabrał portfeli. Chyba, że za chwilę kolega ma wpaść.
Podoba mi się postawa ludzi. Napaść z bronią w ręku jest taką codziennością, że nikt nie zwraca na to uwagi.
Zero histerii, każdy oddaje telefon i wraca do kolejki. Bandyta wychodzi z łupem a codziennie brazylijskie życie toczy się dalej
Zero histerii, każdy oddaje telefon i wraca do kolejki. Bandyta wychodzi z łupem a codziennie brazylijskie życie toczy się dalej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie