Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Xevik20 2024-04-21, 22:20 1
Jak staram się unikać przemocy, lubię żarty, kocham czarny humor, jak jest jakaś sprzeczka, to staram się rozwiązywać wszystko rozmową, ale w tej sytuacji bym gościowi mocno obił mordę i to byłby koniec znajomości. Już wolę oglądać harda dawno mi się tak rzygać nie chciało, a tam niby gorsze rzeczy.
Zgłoś
Black_Hole 2024-04-21, 22:29 3
mi siostra dwa razy jadla parmezan spod napleta do spaghetti
Zgłoś
Prymas8 2024-04-21, 23:35
sk🤬ialy baton
Zgłoś
Pepewatch 2024-04-22, 1:48 2
Black_Hole napisał/a:

mi siostra dwa razy jadla parmezan spod napleta do spaghetti

Gdzie indziej pisałeś że strzelałeś białkiem na śpiącą narzeczoną kuzyna, teraz że siostra wp🤬lała twój parmezan spod napleta to aż z ciekawości zapytam jakie przygody z matką miałeś?
Zgłoś
smc 2024-04-22, 8:11
Spytaj o ojca...
Zgłoś
Kutazz 2024-04-22, 9:44
Skórki wieprzowe tylko wieprzem był zj🤬y taj
Zgłoś
ZiooMall 2024-04-22, 10:06 1
Ja pracuję w dużej firmie produkującej nabiał różnego rodzaju i muszę wam się przyznać że praktycznie codziennie z ekipą do każdej partii dodajemy do produktów trochę dodatków od siebie Smacznego
Zgłoś
DEADmanPL 2024-04-22, 10:27 1
Kiedyś wpadłem na taki turbo sk🤬iały pomysł, nawet myślałem czy z Jackass się jakoś nie skontaktować i nie podrzucić im pomysłu

Mianowicie chodzi o połykanie w całości ziaren kukurydzy, tak, żeby się nie strawiła, potem wysrać to, przemyć wstępnie z gówna i zrobić z kukurydzy z dupy pyszną sałatkę. Podać gościom i jak już zjedzą, to pokazać nagranie ukazujące każdy etap przygotowania tego dania
Zgłoś
matexxx 2024-04-22, 11:53
Biorąc pod uwagę cały teflon pysznie oj🤬y z tej patelni, to ten kawałek skóry to nie najgorsze, czym się ci ludzie raczyli.
Zgłoś
majeńka 2024-04-22, 15:09 1
DEADmanPL napisał/a:

Kiedyś wpadłem na taki turbo sk🤬iały pomysł, nawet myślałem czy z Jackass się jakoś nie skontaktować i nie podrzucić im pomysłu
Mianowicie chodzi o połykanie w całości ziaren kukurydzy, tak, żeby się nie strawiła, potem wysrać to, przemyć wstępnie z gówna i zrobić z kukurydzy z dupy pyszną sałatkę. Podać gościom i jak już zjedzą, to pokazać nagranie ukazujące każdy etap przygotowania tego dania

Nie ty pierwszy. Kopi luwak, gupieloki jeszcze za to ciężki piniądz płacą.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
RISE 2024-04-22, 15:25
darnext123 napisał/a:

Niezły z ciebie pojeb, szacun

Też czasem zjem sobie tą skórke od dużego palca ale wole kozy z nosa tylko takie bardziej suche ... wprost odwrotnie do cukierków krówki gdzie wole ciągnące
Zgłoś
Black_Hole 2024-04-22, 21:04
Pepewatch napisał/a:

Gdzie indziej pisałeś że strzelałeś białkiem na śpiącą narzeczoną kuzyna, teraz że siostra wp🤬lała twój parmezan spod napleta to aż z ciekawości zapytam jakie przygody z matką miałeś?

mam bogate zycie i gruby portfel
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-04-25, 17:44 2
DEADmanPL napisał/a:

Przez takich ludzi nigdy nie jadam w gościach
Zgłoś
Aniafrania 2024-12-21, 23:28
Kiedyś był konkurs na nowy smak Lays smażona skórka
Zgłoś